MónTerrassa
Terrassa Futsal Cup marca un gol a la Síndrome de Sanfilippo
  • CA
Presentació de la nova entitat Egara Futsal
Presentació de la nova entitat Egara Futsal | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora de Salut i d’Esports en funcions, Eva Candela; acompanyada de la fundadora de Sanfilippo Barcelona, Belén Zafra; i del president d’Egara Futsal, David Barba han presentat oficialment la nova entitat Egara Futsal. Es tracta d’una associació col·laboradora de Sanfilippo Barcelona.

Un dels primers actes que duran a terme serà aquest mateix cap de setmana, 15 i 16 de juny amb un torneig solidari de futbol sala, Terrassa Futsal Cup, que tindrà lloc al pavelló de Sant Llorenç. Dissabte es disputarà la fase de grups, mentre que diumenge hi haurà la fase final. Destaca la participació de jugadors de futbol i futbol sala que han estat professionals. La manera en què s’ha decidit ser solidària és original, així, per cada gol que es faci durant el torneig, es destinarà un euro a l’associació Sanfilippo.

Dirigida per Barba, compta amb Paco Arjona i Raúl Serrano al capdavant dels sèniors femení i masculí, respectivament. Egara Futsal pretén acostar l’esport a tots els infants gràcies a una oferta de preus populars i accessibles a totes les famílies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa