El Terrassa FC suma tres punts en el seu debut a la Segona RFEF

Debut somiat pels terrassistes en el seu primer partit a la Segona RFEF. El conjunt dirigit per Jordi López s’ha imposat al Huesca “B” en el Municipal de Ca n’Anglada, on l’ambient de l’afició egarenca s’ha fet notar més que mai. Aythami Perera ha estat el protagonista del partit al marcar els dos gols del seu equip. El conjunt visitant ha retallat distàncies al temps de descompte.

La primera meitat de l’encontre va estar clarament dominada pel Terrassa FC. Tot i dominar el pes del joc, l’equip de Jordi López no va disposar pràcticament d’oportunitats clares de gol. Les dues primeres ocasions van ser pel Terrassa FC. Josu va provar al cap de pocs minuts de partit una vaselina des del mig del camp sense premi. Més tard, Martí Soler també ho intentava amb un xut que no va suposar gaire perill. La primera oportunitat pel conjunt visitant va arribar al minut 23 quan Pelegrín refusava un xut de Carlos Kevin, que va ser el millor del Huesca “B” durant la primera part. A més d’una doble oportunitat del Terrassa FC, en què Joel Priego es va topar amb el porter visitant i Aythami va enviar alt el refús, poc més va tenir la primera meitat de l’encontre.

La segona part va començar amb el primer gol d’Aythami al minut 52. El davanter canari va aprofitar una bona centrada des de la banda dreta d’Adri Lledó per controlar l’esfèrica i enviar-la on el porter Valera no va poder arribar. Pocs minuts després, Josu va tenir l’oportunitat de duplicar l’avantatge en el marcador amb un llançament de falta que el porter del Huesca “B” va aconseguir aturar. Després del gol dels egarencs, el conjunt visitant va optar per fer dos canvis, mostrant així un plantejament més atrevit, però arriscat a la vegada, deixant espais que el Terrassa FC podia aprofitar. Al minut 66, Ayhtami posava pràcticament la sentència. L’equip local va aprofitar aquests espais i després d’una recuperació al mig del camp, el davanter es va quedar sol davant el porter i, regatejant-lo, va posar el 2 a 0 en l’electrònic.

L’onze inicial del Terrassa FC | Terrassa FC

L’equip entrenat per Dani Aso va despertar quan faltaven només deu minuts per acabar el partit. Miguel i Manu Rico van provar sort, però Ortega va estar molt atent en ambdós intents. Ja al temps de descompte, el mateix Miguel va rematar una bona centrada des de banda esquerra i va posar el 2 a 1 en el marcador. El Huesca “B” encara va poder empatar en l’última jugada del partit amb una rematada de cap de Tomeu, però no va entrar. Tot i patir de valent en els minuts finals, l’equip de Jordi López va aconseguir sumar tres punts en el seu primer partit de lliga.

Finalment, bones sensacions en el debut a Segona RFEF contra un rival que, a priori, podia semblar favorit. El municipal de Ca n’Anglada es va omplir de vermell per rebre un equip valent i amb ganes de guanyar. El següent partit del Terrassa FC serà el pròxim 12 de setembre a domicili, contra el CD Brea.

TERRASSA FC: Ortega, Lucas Viña, Pelegrín, Joel Priego (Akito, 82’), Adri Lledó (Sergi Serrano, 69’), Bruno (Salva, 46’), Morales, Martí, Josu (Àlex Fernández, 69’), Carlos Martínez (Alberto Fernández, 63’), Aythami.

HUESCA “B”: Valera, Mora, Nacho Pastor, Euse (Edu Adell, 60’), Barba (Fernández, 74’), Alberto Fuentes (Carrasco, 46’), Tomeo, Gbizie (Manu Rico, 60’), Aparicio, Manu Molina, Carlos Kevin.

Àrbitre del partit: Bordoy Díaz.

Ha mostrat targeta als locals Adri Lledó, Bruno,Lucas Viña, Pelegrín i Aythami Perera i als visitants Carlos Kevin, Aparicio i Euse.