MónTerrassa
El Terrassa FC jugarà el Ciutat de Terrassa contra el RCD Espanyol B
  • CA
Jugada del partit del Terrassa FC amb l’Espanyol B | Terrassa FC

!--akiadsense-->

El primer duel pel Terrassa FC 18/19 ja té dia i hora. L’equip de Cristian García rebrà el RCD Espanyol B, l’últim campió de Tercera Divisió i nou equip de Segona Divisió B, per jugar el Trofeu Ciutat de Terrassa el dimecres 25 de juliol a les 20.30h a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

L’entrada, que serà totalment lliure per als socis de la temporada 18/19, només costarà 3€ als no abonats. Per al primer partit del nou Terrassa FC només s’obrirà la Tribuna de l’Olímpic.

La pretemporada del Terrassa FC 18/19

Quatre dies després del Ciutat de Terrassa, el 29 de juliol a les 19.30h, el Terrassa FC 18/19 s’enfrontarà al CP San Cristóbal a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya al Municipal de Ca n’Anglada.

De superar aquesta primera ronda de la Copa Cat, l’equip terrassista jugarà el 4-5 d’agost davant el guanyador de la eliminatòria que enfrontarà el Santfeliuenc FC contra la UE Cornellà. D’accedir a la tercera ronda, el Terrassa FC jugarà el cap de setmana de l’11-12 d’agost contra Espanyol B, UE Olot, UE Sants o UE Castelldefels.

L’últim partit preparatori abans de l’inici del campionat de lliga, que arrencarà el 19 d’agost, se celebrarà set dies abans, diumenge 12 d’agost (horari per confirmar), davant el Gimnàstic de Tarragona de Segona Divisió al Nou Estadi de Tarragona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa