MónTerrassa
El Terrassa FC ja sap on disputarà el play-off d’ascens a Segona B
  • CA
Camp municipal del Badalona
Camp municipal del Badalona | CF Badalona

!--akiadsense-->

L’Estadi Municipal de Badalona serà l’escenari del play-off exprés d’ascens dels equips catalans a Segona Divisió ‘B’, després de l’acord entre la Federació Catalana de Futbol i l’Ajuntament de Badalona per tal que l’estadi badaloní esdevingui com a seu de la promoció.

D’aquesta manera, les instal·lacions, inaugurades l’any 2017 i dotades amb gespa artificial d’última generació, acolliran la celebració de les semifinals, fixades per als dies 18 i 19 del pròxim mes de juliol, i la final de la competició, el dia 25 del mateix mes.

Un cop validat l’ordre classificatori per part de la RFEF, els aparellaments de les eliminatòries seran: CE L’Hospitalet – UE Sant Andreu i Terrassa FC – CE Europa. Així, els riberencs, en la seva condició de campions del grup 5 de Tercera Divisió i primers classificats, s’enfrontaran davant els quadribarrats, quarts; mentre que els egarencs, que van acabar la lliga en segon lloc, ho faran contra els escapulats, tercers. Els vencedors dels dos partits disputaran la final, en què es determinarà la plaça d’ascens en joc a la categoria de bronze del futbol estatal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa