MónTerrassa
El Terrassa FC enceta la campanya d’abonaments per la temporada 19-20
  • CA

La família del Terrassa FC’ és el nou lema del Terrassa FC per a la campanya de captació de socis de la temporada 2019-20. El preu de les zones de General i Gol s’unifica.

Les tarifes es divideixen en cinc grans categories: adults (només 160€ a Tribuna o 60€ a General/Gol), especials per als aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 25 anys (només 100€ a Tribuna o 50€ a General/Gol), el futbol base per a dos adults amb fills jugant al club (120€ a Tribuna o 40€ a General/Gol), el pack familiar per a un nucli familiar format per dos adults i accés amb menors d’edat (només 200€ a Tribuna o 100€ a General/Gol) i els menors de 18 anys, que sempre permetrà l’accés totalment lliure i gratuït (tant a la zona de Tribuna com General/Gol) a tots els menors de 18 anys que, de forma gratuïta, es facin el carnet de la Grada Jove a les oficines del club.

Com a novetat aquest any, tot i que els preus es congelen, la decisió d’unificar les tarifes dels carnets de les categories de General i Gol provoca uns petits canvis, encara que prevaldrà un preu intermedi o el de menys valor, donat que totes dues zones tenien preus diferents fins ara.

Les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa ja permeten renovar el carnet de soci de l’afició del Terrassa FC, però degut a un problema tècnic totalment aliè al club, es facilitarà un carnet provisional a tots els terrassistes que vulguin tenir ja el seu passi per als partits de pretemporada. El dimecres 28 d’agost, tothom podrà passar a recollir ja per les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa el seu nou carnet 19/20 del Terrassa FC i així gaudir del primer partit de la temporada amb ell.

Paral·lelament, el Terrassa FC segueix apostant per la posada a la venda de tres packs d’empresa: empresa plata (un carnet de Tribuna i dos de General/Gol) per només 250€, empresa or (4 carnets de Tribuna) per només 500€ i empresa VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per 900€.

El carnet de soci del Terrassa FC inclourà l’accés gratuït als partits de lliga 2019-2020, de Copa Catalunya i amistosos de pretemporada que el Terrassa FC disputi a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Queden al marge els possibles partits de promoció a Segona Divisió B que l’equip pugui disputar a final de temporada. Els socis del Terrassa FC, a més, entre d’altres descomptes, es beneficiaran dels acords de preus populars per només 5€ en els partits que l’equip disputi als camps dels rivals.

Les tarifes de les entrades dels partits de lliga per als no socis pateixen una petita variació: l’accés a Tribuna es mantindrà a 10€, però les entrades de General/Gol tindran un preu de 8€. Convé remarcar que amb el carnet de soci d’aquesta zona del camp, els partits del Terrassa surten per poc més de 3,16€ el matx.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa