Vist i no vist del Terrassa FC a la Copa Catalunya
Els andorrans celebrant el primer gol de Vilanova
Els andorrans celebrant el primer gol de Vilanova | FC Andorra

!--akiadsense-->

El Terrassa FC ha viatjat aquest dimarts fins a Andorra per disputar la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. El seu rival, l’equip de Gerard Piqué, el qual ha passat de disputar la Primera Catalana a fer-se un lloc (comprat) a Segona Divisió B. Després d’aconseguir aquest diumenge una remuntada èpica i endur-se cap a casa la copa del Torneig d’Històrics davant del Badalona, dos dies després ha hagut de canviar el xip, posar quilòmetres a les cames i enfrontar-se a un conjunt tricolor (avui amb la segona equipació de negre per imposició de l’àrbitre) que està pensat per continuar el meteòric ascens a Segona.

Els primers quinze minuts, ambdós equips han estat tantejant-se, amb arribades per costat i costat, tot i que amb més perill per part dels tricolors. No obstant, el primer a avisar seriosament ha estat el conjunt de Molist. Ha estat al minut 24, en un córner amb la pilota dividida que Martos ha hagut de treure sota pals un bon xut del davanter del Terrassa.

A partir d’aquí, el partit han començat a passar coses. Primer, amb una targeta groga per Arranz després d’una entrada sobre Vilanova, i al 38, amb un gol anul·lat als terrassistes per fora de joc. Al mateix minut, s’han produït dos canvis a les files dels visitants: David i Galeano s’han retirat i els han substituït Albert López i Kevin. Però quan el Terrassa FC semblava més animat ha arribat el gol de l’Andorra. Faltava només un minut per arribar al temps de descans, quan els locals s’han avançat gràcies a Adrià Vilanova. Amb el resultat de 1 a 0 s’ha arribat a la mitja part.

Pelegrín celebrant el seu gol davant l'Andorra
Pelegrín celebrant el seu gol davant l’Andorra | Juanma Medina

Acció i reacció

La segona part ha començat dubitativa, fins que al minut 55, Antonio Pelegrín ha despertat els egarencs amb un golàs que tornava a posar la igualtat al marcador. Però l’alegria ha durat ben poc. Exactament set minuts. Els que ha trigat l’Andorra a tornar-se a posar per davant de les botes de Moha Keita. Després d’una jugada per banda esquerra, l’extrem senegalès s’ha associat molt bé amb Forgas que li ha tornat perquè amb una gran definició la posés a dins. El 2 a 1 pujava al lluminós.

Després d’aquesta rauxa, tot s’ha aturat, han començat els canvis al conjunt andorrà i han tingut diverses arribades perilloses a l’àrea del conjunt egarenc. El Terrassa FC s’hi ha tornat al minut 83, forçant una gran aturada de Ratti que ha refusat a córner la rematada del davanter egarenc. Els vermells han tingut l’avantatge en els darrers minuts (amb 5 d’afegit) de jugar contra deu homes, ja que Riverola ha deixat l’Andorra amb deu a causa d’una lesió, però no ho han sabut aprofitar tot i que Lucas Viña l’ha tingut molt clara. I amb el 2 a 1 s’han posat punt i final a la fugaç participació del Terrassa FC a la Copa Catalunya.

FC ANDORRA: Ratti, Oriol Dot (Kiki 45′), Martos (Goujon 71′), Vilanova, Bessone (Moha 45′), Riverola, Bover, Cervòs, Betriu (Ludo 45′), Palanca (Tacón 45′), Forgas (Cucu 74′)

TERRASSA FC: Ortega, Eric Ruiz (Adrià Prado 68′), Lucas Viña, Galeano (Albert López 380), Domi (Kilian 53′), Coro (Jaume 60′), Arranz, Joel Cañaveras, David (Kevin 38′), Pelegrín (Àlex Fernández 83′), Yaya

TARGETES: Arranz, Eric