El Terrassa FC colpeja primer al play-off d’ascens (1-0)

El Terrassa FC colpeja primer (1-0). Els de Cristian afrontaven la primera ronda de la promoció d’ascens a Segona B contra el Mar Menor Fútbol Club de San Javier (Múrcia) i han aconseguit un triomf per la mínima. No és un mal resultat. Una primera part extraordinària ha deixat pas a una segona sense història. El gol de Toro de penal ha de ser bo per la tornada i passar l’eliminatòria si el Mar Menor no demostra alguna cosa més que aquesta tarda de diumenge a l’Olímpic.

Primera part

Allau de joc, recital ofensiu, idees clares. Els primers minuts del Terrassa han estat un autèntic espectacle i possiblement el millor que s’ha vist aquesta temporada. L’únic però és que el gol no ha arribat, malgrat que els vermells han gaudit de fins a cinc ocasions, i tres més que clares. Al minut 6 els de Cristian ja havien rematat tres cops. Estaven endollats. També Daisuke, autor d’una jugada extraordinària, de crack, que ha acabat amb penal. Era el minut 21. Toro ha estat l’encarregat de llançar, i amb calma i tranquil·litat ha fet el primer, enganyant el porter. El gol feia justícia, potser fins i tot poca pel que s’havia vist, en un partit amb un sol equip sobre el camp. Amb part de la feina feta, els egarencs han afluixat i han permès que els visitants s’acostessin un parell de vegades a l’espai defensat per Ortega.

Segona part

El primer minut de la represa feia pensar en una repetició de la primera part, amb una rematada de Daisuke al 46. Però no ha estat així. El Mar Menor ha posat la pressió més alta i el Terrassa ha optat per contemporitzar i optar per les pilotes llargues cap a Toro i Daisuke i que s’espavilessin sols. Els egarencs han volgut assegurar la bola i ha estat un continu teva-meva entre defensa i mig del camp acabant de tant en tant en els peus d’Ortega. Fins al minut 70 poca cosa a dir perquè no hi ha hagut res destacable. Els de Cristian s’han despertat i han tingut un parell de bons contraatacs que han estat tallats amb faltes dures.

L’entrenador local ha mogut fitxa i ha posat al camp Carreón quan faltava un quart per finalitzat el temps reglamentari. Fran Piera ha estat l’escollit per enfilar el camí dels vestidors. Ha estat una segona part amb més por que altra cosa per part dels dos equips. Uns no volien rebre un gol en contra a casa. Els altres no volien rebre el segon i marxar vers el Mar Menor amb l’eliminatòria oberta. Cristian ha fet una segona substitució al 84. El tècnic vermell ha fet entrar Àlex Fernández després de tres córners, un rere l’altre, del Mar Menor que han creat cert perill. El golejador Toro ha estat el substituït. Cristian donava per bo el resultat i feia el tercer canvi per perdre temps (minut 89). Daisuhe deixava el terreny de joc i s’incorporava Raul Torres.