Terrassa ha acollit aquest cap de setmana la primera competició presencial de gimnàstica artística femenina de nivell de via olímpica després de 15 mesos. Amb aquesta, hauran estat 4 caps de setmana organitzant de forma conjunta Federació Catalana de Gimnàstica i Club Gimnàstic Terrassa amb la col·laboració del Club Natació Terrassa la segona fase dels campionats de Catalunya de les diferents categories i nivells al pavelló del Bon Aire. En aquest període han passat per Terrassa prop de mil gimnastes d’arreu del país.

S’ha notat molt l’absència de competicions durant 15 mesos per a la majoria de participants, sobretot per les gimnastes de més nivell. La competició de Terrassa ha estat la primera presencial (i a més amb públic) des del mes de febrer de 2020, i per tant per a la gran majoria de gimnastes i clubs ha estat una novetat, un reinici de la rutina competitiva perduda durant tants mesos.

Les gimnastes del Via Olímpica 1 | Gimnàstic Terrassa

En l’àmbit esportiu, cal destacar els resultats de nivell 10, categoria en què es va proclamar guanyadora Berta Pujadas de Granollers, i on la gimnasta del Gimnàstic Terrassa, Claudia Villalba, va completar una gran actuació, i va finalitzar en tercera posició, evidenciant la seva gran projecció. La també terrassenca Clara Navarro va finalitzar en desena posició, i potser va ser la que més va notar l’absència de ritme competitiu.

Gimnastes del via olímpica 3 | Gimnàstic Terrassa


Pel què fa als resultats del Gimnàstic Terrassa en la categoria de Via Olímpica, destaquen els de l’equip de nivell 4, integrat per Claudia Boada, segona classificada a la general individual, Victoria Valeros, vuitena individual, i Noa Granados, dotzena, segones classificades per equips. Laura Garcia va finalitzar en 20a posició en nivell 5, Noa González, 10a en nivell 6. En nivell 3 van participar Alèxia Aparicio (23a), Lucia González (42a) i Aina Ambrosio (43a), en nivell 1 Lara Sánchez (15a), Emma Gil (21a) i Sofia Boada (23a).

El proper cap de setmana es duran a terme al pavelló del Bon Aire els campionats de Catalunya de gimnàstica artística masculina, completant el cicle de competicions organitzades per la Federació i el Gimnàstic Terrassa a la ciutat, aquesta temporada.

Gimnastes del via olímpica 2 | Gimnàstic Terrassa

Nou comentari