Terrassa surt victoriosa dels Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor B

Les instal·lacions del club d’hoquei de l’Atlètic Terrassa van acollir aquest diumenge 12 de setembre les finals dels Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor, la primera gran festa d’hoquei de la temporada. Terrassa es va emportar el primer lloc en la divisió d’honor B tant en categoria masculina com en la femenina, amb la victòria dels clubs terrassencs CD Terrassa Hockey masculí i l’Atlètic Terrassa femení.

El primer partit que es va disputar va ser el de categoria masculina, entre el CD Terrassa Hockey i el Vallès Esportiu, en un encontre molt disputat. Els terrassencs van haver de suar la samarreta per endur-se la copa. Eduard de Ignacio-Simó va inaugurar el marcador a favor dels vermells, però només un minut després Pol Albericio aconseguia l’empat. Al segon quart Sergi Bosque i Francisco de Borja Soler aconseguien dos gols més pel conjunt de Les Pedritxes i a l’arribada del tercer quart Roger Vizcaíno escurçava l’avantatge a 3-2. Aquesta situació va mantenir-se només durant tres minuts, quan Sergi Bosque va transformar un strock que donava avantatge al Terrassa Hockey amb 4 gols. Pol Bonastre va marcar l’últim gol del partit, deixant el marcador a 4-3, a favor dels vermells.

El segon partit disputat va ser la final de divisió d’honor B en categoria femenina, un partit on s’enfrontaven dos clubs terrassencs: l’Atlètic Terrassa i el Línia 22 HC. El final però, no va estar gaire disputada, ja que les grogues van apoderar-se del títol amb gran facilitat deixant el marcador a 3-0 amb els gols de Meritxell Vizcaíno, Anna Barba i Elena Martínez. D’aquesta manera l’Atlètic Terrassa arribava a la victòria.

L’Atlètic Terrassa amb la copa de la victòria | Alann Hockey

Sergi Bosque, del CD Terrassa Hockey, va ser qui va recollir el títol com a millor jugador de la final masculina, i Clara Barba, de l’Atlètic Terrassa, va ser l’escollida com a millor jugadora de la final femenina.