Dídac, de l'AV PobleNou, el regidor Miguel Ángel Moreno, i Emilio Sánchez, de Nenazas
Dídac, de l’AV PobleNou, el regidor Miguel Ángel Moreno, i Emilio Sánchez, de Nenazas | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

El pròxim dia 31 de desembre, com ja és habitual des de fa 11 anys, tindrà lloc la Runneada de Cap d’Any a Terrassa. “Estem molt contents de l’acceptació per part dels corredors, les famílies i la ciutat a aquesta iniciativa totalment altruista i gratuïta”, ha subratllat Emilio Sánchez, representant del Nenazas Running club, entitat organitzadora.

Enguany es distribuiran fins a 700 dorsals, però “tothom que vulgui podrà córrer, encara que no tingui dorsal”. Això sí, la bossa d’obsequis -que consistirà en productes Dietbox i una samarreta- només serà per als inscrits. Actualment, ja s’ha arribat a la xifra de 650 participants, però hi ha llista d’espera per acabar de completar les 700 places.

El recorregut serà el mateix que els darrers anys, en total, una mica menys de 6 km que es faran a un ritme “apte per a totes les edats. Això sí, és una cursa, no una caminada”, ha subratllat Sánchez. Hi haurà 3 punts d’espera per agrupar els participants: al carrer Salmerón, al costat de la Casa Baumann, a la plaça Vella (on es fa la tradicional foto de família) i a la cruïlla d’Abat Marcet amb Tarradellas. Amb sortida i arribada a la plaça de Can Roca de Terrassa, la cursa s’iniciarà a les 18h, i estarà amenitzada per Alberto Demomento.

“Estem molt contents amb aquesta iniciativa fruit del teixit social, que uneix esport i oci”, ha manifestat el regidor d’Esports i president del Consell Esportiu, Miguel Angel Moreno, i ha afegit que “ja són 11 anys de Runneada, el que demostra que les coses es fan bé, amb entusiasme i estima, i els agraïm que ajudin a fomentar la pràctica esportiva a la ciutat”. Per la seva banda, des de l’AV Poble Nou – Zona Esportiva han manifestat la seva voluntat de continuar la col·laboració amb el Club Running Nenazas, “facilitant la infraestructura necessària”.

Nou comentari