MónTerrassa
Terrassa es bolca amb la Cursa Solidària per la Justícia Social
  • CA

El proper diumenge 22 d’’abril tindrà lloc a Terrassa la cinquena Cursa Solidària per la Justícia Social, organitzada per CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central i Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, Canal Terrassa TV-Ràdio Municipal Terrassa, Creu Roja, Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, escola Joaquima Vedruna de Terrassa, IES Sant Eulàlia, Esplai La Fàbrica, Iniciatives Socioculturals-Centre d’Esplai Guadalhorce, Associació de Veïns Guadalhorce, Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa, i Associació de Veïns i Veïnes de Can Tusell.

La cursa començarà a les 9.30 hores a l’Avinguda Bèjar amb Carretera de Matadepera (a les 11.00 hores cursa de cadires de rodes i circuit adaptat, i a les 11.15 hores l’absoluta).

Els objectius principals de la cursa segueixen sent la recollida d’aliments, mitjançant la solidaritat i el compromís de les persones participants, que correran els 5 km havent fet lliurament de 5 kg d’aliments (les criatures hi aporten 1 kg d’aliments) per ajudar a dignificar el dia a dia de les persones amb menys recursos. “Volem també continuar trencant barreres físiques i mentals; per això compartim amb els companyes i les companyes amb paràlisi cerebral aquests 5 km de solidaritat i integració”, manifesten des de CCOO.

I a més, com a novetat i per a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat, hi haurà un nou circuit adaptat de 2 km “perquè junts som capaços”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa