MónTerrassa
El Terrassa s’allunya del play-off amb un empat al camp de l’AE Prat

El Terrassa FC i l’AE Prat s’han enfrontat aquesta tarda al Municipal Sagnier en un partit de cara o creu on ambdós equips es jugaven molt més que tres punts. Tot i així, els dos s’han mostrat lluny de lluitar pels seus objectius: els play-offs, en el cas del Terrassa, i la permanència, en el cas del Prat. Amb poques ocasions, la jornada 32 de Segona RFEF ha acabat amb un empat a 0. Aquest resultat allunya el Terrassa de la promoció i es posicionen en sisè lloc a la classificació amb 45 punts, empatats amb el Saguntino.

Una primera part passada per aigua i amb molt poques ocasions de gol

El partit ha començat amb grans ruixats d’aigua que dificultaven el moviment de la pilota i la continuïtat del joc. De fet, el matx s’ha jugat amb llum artificial ja que la cortina d’aigua impedia veure-hi clarament. Mentre alguns aficionats marxaven per buscar aixopluc, el Terrassa s’ha fet amb el control de la pilota en els primers minuts, però al cap de poc, el Prat la recuperava de mica en mica, sentint-se còmode i arribant a l’àrea terrassenca, tot i que sense cap ocasió de perill. 

De fet, tant el Terrassa FC com l’AE Prat han trobat dificultats per generar alguna ocasió de gol al llarg de la primera part. Passats els primers quinze minuts, mentre els aficionats es reincorporaven a la graderia amb alguns paraigües, el Prat aconseguia arribar a la porteria de Marcos Pérez amb un parell de xuts, sobretot a pilota parada, però sense perill. 

No ha estat fins al minut 38 que el Terrassa ha generat l’ocasió més clara de la primera part, tot i que tampoc perillosa, amb un xut que ha anat per damunt de la porteria de Craviotto. Així doncs, sense cap minut afegit i amb pràcticament cap ocasió de gol, els jugadors han marxat cap als vestidors amb un marcador sense moure’s.

Un empat que serveix de molt poc al Terrassa i al Prat

Amb una pluja més minsa, el partit ha prosseguit amb la mateixa dinàmica que els primers 45 minuts, amb poca intensitat i un joc poc continuat. També en aquesta segona part, ambdós equips semblaven no jugar-se més de tres punts: El Terrassa es mostrava lluny d’un equip que volia la promoció mentre que el Prat es mostrava com un equip que no lluitava per la permanència. Tot i els esforços dels jugadors, els minuts passaven i el marcador no donava senyals d’inaugurar-se.

Ja encarant els minuts finals del partit, el Terrassa encara no havia fet cap xut entre els pals de la porteria dels pratencs. Al minut 86, arran d’una falta, ha arribat una possible ocasió pels egarencs. Semblava que anés a xutar Aythami, qui ha marcat de falta els últims dos partits, però finalment ha estat Jordi Cano qui ha xutat la pilota, que ha anat directe a les mans de Craviotto.

Amb aquesta decepció per ambdós equips, l’àrbitre ha xiulat el final del partit. És un resultat que serveix de molt poc al Terrassa i al Prat, en un partit molt dolent tenint en compte el que estava en joc. Tot i així, els terrassencs mantenen l’esperança d’entrar entre els vuit primers i tenir accés a la Copa del Rei. El pròxim partit, la penúltima jornada de la lliga regular, serà el proper 7 de maig contra l’Espanyol B. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa