MónTerrassa
Terrassa acull els “Jocs Olimpícs” de les empreses
  • CA
Gerard Figueras, Jordi Ballart i Mario Rigau, en l'acte de presentació dels Corporate Games 2019
Figueras, Ballart i Rigau, en l’acte de presentació dels Corporate Games 2019 | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

“Terrassa esdevé la gran descobridora del lligam entre l’esport i l’empresa a casa nostra amb l’acollida dels Corporate Games 2019”, ha subratllat el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, en l’acte de presentació d’una iniciativa que per primera vegada es durà a terme al nostre país. Serà un “gran esdeveniment” per a la ciutat vallesana, ja que comptarà amb prop de 1.800 participants procedents d’un centenar d’empreses i institucions que competiran en tretze disciplines esportives del 13 al 15 de setembre. “Terrassa és una de les capitals de l’esport a Catalunya, i amb els Corporate Games ha estat capaç d’obrir mires i deixar el seu segell en aquesta aposta innovadora”, ha destacat Figueras.

Per la seva banda, l’alcalde Jordi Ballart s’ha mostrat “orgullós” de l’oportunitat que serà per a la ciutat acollir un esdeveniment amb projecció internacional. “Ajudarà a la dinamització de la ciutat, la possibilitat de captar noves perspectives comercials i tindrà un gran impacte econòmic positiu per al sector de serveis”, ha dit. Així mateix, ha destacat la gran “motivació” dels treballadors de l’Ajuntament per formar part dels jocs, amb la participació de prop de 300 persones, essent una de les empreses amb més inscrits. Ballart no ha oblidat la importància dels Corporate a l’hora de visibilitzar uns valors de responsabilitat social corporativa, de sinergies amb el territori i de contribuir a la millora del clima laboral.

Els jocs, organitzats per Catalonia Corporate Games seguint les petjades de la seva creadora, la societat britànica Corporate Games and Cups, han aconseguit generar una gran expectació, fins al punt de duplicar el nombre de participants previst. També han estat ja diverses ciutats que s’han mostrat interessades a acollir les posteriors edicions de l’esdeveniment, segons ha comentat Mario Rigau, CEO dels CCG. Així mateix, ha valorat positivament el fet que de les tretze disciplines inicialment proposades no se n’hagi hagut de descartar cap i es puguin celebrar totes, gràcies a comptar amb el nombre suficient d’inscrits.

Desfilada inaugural i altres activitats

Els esports escollits són: running, natació, bàsquet, futbol7, futbol sala, tenis taula, tenis, pàdel, bàdminton, BTT, hockey7, ciclisme i escacs. Hi haurà competicions masculines, femenines i mixtes. Poden participar-hi totes aquelles persones majors de 18 anys que representin una empresa o corporació. Totes les competicions es realitzaran a Terrassa al llarg dels tres dies, i el Recinte Firal serà el centre neuràlgic de direcció dels Jocs i d’acollida dels participants. Allà hi haurà també tallers i estands sobre entitats i projectes solidaris.

Dissabte dia 14, a les 19h, el Raval de Montserrat de Terrassa acollirà la desfilada inaugural amb la concentració dels participants, equipats amb banderes i pancartes corporatives. L’alcalde i les autoritats els donaran la benvinguda i els Castellers de Terrassa realitzaran una breu actuació. La desfilada recorrerà el centre de la ciutat fins al Recinte Firal, acompanyada també d’altres grups de cultura popular.

Però més enllà de l’esport, els Corporate Games també oferiran un programa cultural als seus participants amb l’oportunitat de gaudir del patrimoni industrial i cultural de la ciutat. I, sobretot, de participar en una jornada empresarial de networking, el divendres dia 13 a la seu de la Cecot, amb ponents com l’exnedador David Meca o el campió d’skeleton Amber Mirambell, que explicaran la repercussió positiva de l’esport en l’àmbit empresarial. I el mateix dia a la tarda, la Cambra de Terrassa acollirà el lliurament de distintius de Compromís Corporatiu amb l’Esport, presentat per la campiona olímpica de natació sincronitzada Gemma Mengual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa