MónTerrassa
Terrassa acull les finals de les Copes Catalanes de Futbol Flag
  • CA

Aquest cap de setmana, Terrassa acull les finals de les Copes Catalanes de Futbol Flag d’Infantil (sub15) i benjamí (sub11). Serà l’últim cap de setmana de competició abans de les festes de Nadal i l’escenari escollit ha estat el camp de Can Boada, aquest diumenge, a partir de les 10h. Serà una jornada plena d’emocions en què els Terrassa Reds, els amfitrions, hi tenen molt a dir ja que tenen opcions en la categoria d’infantil.

A la categoria Infantil (Sub-15), el títol es decidirà en una Final a 4 que comptarà amb el concurs dels Badalona Dracs Plata, els Badalona Dracs Negre, els ASB Lynx i els Terrassa Reds. A les 10 hores començarà la primera semifinal, entre els Dracs Plata i els Lynx, i a les 11h arribarà el torn del duel entre els Dracs Negre i els Reds. La gran final i el partit pel tercer i el quart lloc es disputaran a partir de les 12 hores.

Pel que fa a la Copa Catalana Benjamí (Sub-11), la jornada final de diumenge a les instal·lacions de Terrassa servirà per establir la classificació definitiva. Els ASB Lynx arriben a aquesta darrera jornada com a líders invictes (4-0), per davant dels Badalona Dracs Plata (3-1), els Dracs Negre (1-3) i els Barberà Rookies (0-4). Per cloure la competició, i determinar qui es proclama campió es jugaran els següents partits: Dracs Negre-Rookies (10h), Dracs Plata-Lynx (10h), Lynx-Dracs Negre (11h) i Rookies-Dracs Plata (11h).

Segona jornada de la Lliga Catalana Júnior

D’altra banda, el mateix diumenge també es disputarà la segona jornada de la Lliga Catalana Júnior, que comptarà amb els següents enfrontaments: Badalona Dracs-Barcelona Pagesos (Montigalà, 11h), Barcelona Búfals-Barberà Rookies (La Barceloneta, 15h), L’Hospitalet Pioners-Reus Imperials (Feixa Llarga, 16h) i Argentona Bocs-Terrassa Reds (al camp Municipal d’Argentona, 17h).  Els Barcelona Uroloki tindran jornada de descans.

Jornades de futbol flag | FCFA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa