MónTerrassa
Terrassa acull la cursa urbana Corre Okupes 2017
  • CA

Aquest diumenge, 3 de desembre, tindrà lloc Corre Okupes 2017, una cursa urbana, circular, no competitiva organitzada per al Kasalet, i que passarà per tots els centres socials okupats que hi ha hagut a la ciutat de Terrassa des de la creació de l’Assemblea d’Okupes l’any 1996. La cursa s’iniciarà a les 12h des de la plaça Rector Homs, punt també d’arribada.

La decisió d’organitzar aquesta cursa és, en primer lloc, per celebrar l’aniversari de l’Assemblea d’Okupes de Terrassa, que va néixer una tardor del 1996 i que enguany compleix el seu 21è aniversari. Un segon motiu és denunciar el procediment judicial contra el Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney, conegut com «El Kasalet», i que pretén desallotjar aquest espai que ja té més de 17 anys de vida. I el tercer i últim motiu és celebrar l’aniversari del Casal Popular Atzur, que enguany compleix el seu 5è aniversari.

La inscripció es podrà fer a través de la web del Kasalet . També es podrà fer de forma física al Kasalet (c/Societat 4, 08221, Terrassa) els divendres i dissabtes a partir de les 19 h. En cas de no haver pogut realitzar la inscripció abans del dia de la cursa, es podran fer últimes inscripcions de 10.30 h a 11.30 h el mateix dia de la cursa, el dia 26 de novembre. El preu de la cursa són 10€.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa