MónTerrassa
Terrassa acull la 3a Cursa Solidària i Caminada Vicente Ferrer
  • CA

Tot a punt a Terrassa per acollir la 3a Cursa Solidària i Caminada Vicente Ferrer, organitzada per la Fundació Vicente Ferrer i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i el Consell Esportiu del Vallès Occidental. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim diumenge, dia 18 de desembre, i té per objectiu recaptar fons per als projectes que duen a terme des de l’entitat.

Aquest dijous s’ha fet la presentació oficial, la qual ha comptat amb la presència del regidor d’Esports i president del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, Miguel Ángel Moreno; de l’atleta i representant de la Fundació Vicente Ferrer, Carme Ballesteros; de la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; i de representants del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa.

5 km aptes per a tothom

La Cursa Solidària i Caminada Vicente Ferrer de Terrassa​ proposa a la ciutadania un recorregut apte per a tothom. Els participants han de completar una distància de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada al Parc del Nord i la plaça de Vicente Ferrer de Terrassa. La peculiaritat és que els atletes poden decidir de quina manera volen col·laborar, ja sigui corrent o passejant, sols o acompanyats.

Les inscripcions telemàtiques finalitzen aquest mateix dijous dia 15 a les dotze de la nit, però qui vulgui participar-hi i no ho hagi fet encara, es pot inscriureu presencialment, el mateix diumenge 18, a la carpa d’informació, ubicada a la plaça Vicents Ferrer de 8:30h a 9:30h. Els participants rebran una samarreta tècnica especial per aquesta ocasió. El preu per participar a la Cursa-Caminada és de 12 euros.

RECOLLIDA DE DORSALS:
– Divendres 16 de desembre de 17:00h a 20:00h i Dissabte 17 de desembre de 10:00h a 20:00h al Decathlon Terrassa (Av. Tèxtil, 1, 08223 Terrassa).
– Mateix dia de la cursa a la plaça Vicente Ferrer de Terrassa (al costat del carrer de Mossèn Pursals, 20, 08225 Terrassa)

Els objectius d’aquesta cursa solidària passen per recaptar fons per a la Fundació Vicente Ferrer per combatre i acabar amb la pobresa extrema d’Anantapur, una de les zones més pobres de l’Índia, on l’esperança de vida és de 42 anys, i fomentar l’apadrinament d’infants.

Presentació Cursa Vicente Ferrer a Terrassa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa