MónTerrassa
Terrassa acull el 1r Torneig de Futbol Sala Solidari amb la Cursa de les Ciutats
Clubs i entitats que organitzen el torneig solidari de futbol sala
Clubs i entitats que organitzen el torneig solidari de futbol sala | Cedida

!--akiadsense-->

L’any comença amb un torneig solidari organitzat per tres grans clubs de futbol sala de la ciutat: C.E. Unió 10 Terrassa, que, juntament amb l’Eina Cooperativa, promociona l’esport dins de l’etapa escolar i federativa; Fundació Terrassa 1906, que el 2017 va obrir la seva secció de futbol sala; i el Club Atlètic Sant Joan, amb més de 12 anys d’història a la ciutat.

Així, el proper divendres 3 de gener de 9h a 17h, al Pavelló de Can Jofresa es podrà gaudir d’un torneig de futbol sala amb categories que van des de mini-patufet/a a juvenil. Amb més de 250 participants i prop de 30 equips, els clubs organitzadors han tancat inscripcions abans d’hora a l’omplir l’aforament establert.

La gestació del torneig va néixer de la mà d’Ali Ferrer, presidenta del Club Unió 10 Terrassa, Ana Belen Mesa de Mes Cooperativa i Chelo Fernández, organitzadora de la Cursa de les Ciutats contra el Càncer de pàncrees, amb la finalitat de seguir recaptant diners per la Cursa. La base havia de ser la mateixa: el torneig és 100% solidari, tota la recaptació va íntegra a la Cursa de les Ciutats. Així, tot l’esdeveniment s’ha realitzat amb l’esforç dels clubs i d’entitats que han volgut aportar el seu granet de sorra.

El Director esportiu Diego Blanco amb els coordinadors Àlex Borrego i Jordi Serra, de la Fundació Terrassa 1906, els coordinadors del Club Atlètic Sant Joan, Jordi Hita i Cristóbal Muñoz i el Director esportiu d’Unió 10 Terrassa i d’Eina Cooperativa Ismael Quirós, s’han ocupat de gestionar les inscripcions, els equips i els partits. Miki Romagosa, presentador de la Ràdio Municipal, serà l’speaker del torneig i ha estat a l’organització del Torneig. L’Ajuntament de Terrassa, no s’ha volgut perdre l’esdeveniment i el torneig comptarà amb la presència de la Niki Ramírez, Regidora de Presidència, Premsa i Comunicació, Protocol i Relacions Institucionals i el Miguel Ángel Moreno, Regidor d’Esports.

Exhaurides les inscripcions abans del temps límit

A banda de les entitats mencionades, l’Eina Cooperativa ha aportat material per lliurar a les persones inscrites i Més Cooperativa ha realitzat la comunicació i difusió del torneig, totes dues han participat de forma altruista. Inicialment el torneig s’havia de realitzar al Districte 2 de Terrassa per fomentar l’esport de la zona, però degut al gran nombre d’inscripcions, l’Ajuntament de Terrassa ha cedit les instal·lacions del Pavelló de Can Jofresa. Aquesta unió de forces juntament amb la solidaritat terrassenca ha fet possible que aquest primer torneig 100% solidari esgotés les places d’inscripcions abans de la data màxima.

Per seguir amb la dinàmica de la Cursa de les Ciutats, durant el torneig és faran sortejos i regals a les persones participants i del públic. Com no podia faltar, les bosses amb productes de regals per a totes les persones inscrites, amb aigua, caramels, colònia, xampú i altres. També es lliurarà una medalla per la solidaritat i participació i un petit trofeu, a mode de reconeixement, a aquells equips que quedin primers. Així el dia tres de gener serà una festivitat per la solidaritat a través de l’esport i els seus valors de col·laboració i cooperació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa