MónTerrassa
Terrassa acollirà un partit de futbol sala històric i pioner
  • CA
Usuaris del projecte CSMA Futsal del Consorci Sanitari de Terrassa
Usuaris del projecte CSMA Futsal del Consorci Sanitari de Terrassa | CSMA Futsal

!--akiadsense-->

Aquest dissabte, dia 20 de març, a les quatre de la tarda, el poliesportiu de La Maurina acollirà un partit històric per a la Lliga organitzada per la Federació Catalana de Futbol Sala. I és que per primer cop, a Terrassa però també a Catalunya, un equip d’un Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA) participarà en una lliga federada de manera normalitzada. El rival és el Casal de Sords de Barcelona, per la qual cosa serà una jornada de futsal 100% inclusiva.

És una fita en la lluita contra l’estigma de les Malalties Mentals i en una inclusió de veritat”, expliquen des del projecte CSMA Futsal del Consorci Sanitari de Terrassa. El projecte ja porta quatre anys en funcionament i no ha deixat de créixer, donant un servei de salut, comunitat i social.

Aquest projecte està gestionat per professionals de la salut mental juntament amb professionals del futsal amb el suport de molts voluntaris que permeten que el projecte vagi més enllà de la integració dels pacients, però també d’aconseguir una veritable inclusió dels individus i lluitar contra l’estigma mental. El projecte es basa en l’ús de l’esport com una altra eina terapèutica i l’aprofitament dels seus beneficis per als usuaris i qualsevol altra persona de la ciutat que vulgui unir-s’hi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa