El tenista Jordi Nieves, campió de Catalunya +45

El tenista del CD Terrassa Hockey Jordi Nieves s’ha proclamat guanyador del Campionat de Catalunya +45. El terrassenc s’ha imposat en la competició organitzada per la Federació Catalana de Tennis que ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Sánchez Casal, al municipi d’El Prat de Llobregat, del 25 al 29 d’octubre. En aquests cinc dies, el campionat va aplegar els millors tenistes majors de 45 anys de tot el territori català.

El recorregut fins a la victòria va ser més fàcil de l’esperat per a l’egarenc de Les Pedritxes. En l’eliminatòria de quarts de final li va tocar lluitar contra José Maria Gómez Moya a qui es va imposar per un clar 6/0 i 6/1. Igual de contundent va ser la victòria (en aquest cap potser més inesperada) davant del seu rival de semifinals, a qui Nieves va vèncer per 6/3 i 6/0. I és que se les veia amb Juan Fernando Llanos el cap de sèrie número 1 del quadre. La gran final, contra Francesc Monllau, només va tenir un set que va acabar decidint-se al tiebreak. Nieves va aconseguir que caigués de la seva banda, i això va fer que el segon set fos molt ràpid i sense oposició, acabant amb un 6 a 0. Torneig espectacular per al tenista de Terrassa que va tornar a casa amb la copa de campió sota el braç.

D’altra banda, la Federació Catalana de Tennis ha presentat aquest dimarts 16 de novembre el Campionat de Catalunya Absolut per equips, el qual tindrà lloc del 17 al 20 de novembre a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell. El Campionat de Catalunya Absolut per equips de club és una de les competicions de referència del tennis català i una de les més importants a nivell estatal, ja que històricament a comptat amb la presència dels millors jugadors i jugadores de casa nostra. Per desgràcia, en aquesta competició de màxim nivell no hi ha classificat cap equip de Terrassa, ni en categoria masculina ni en femenina.