MónTerrassa
Suport “incondicional” dels clubs de Terrassa i l’Ajuntament al Mundial d’Hoquei 2022
  • CA

Terrassa es prepara per acollir el Campionat del Món femení Terrassa 2022. Aquest dimecres, representants de l’Ajuntament de Terrassa, amb el tinent d’alcalde Isaac Albert al capdavant, els dos presidents de les federacions catalana i espanyola d’hoquei, l’entitat Hockey per Terrassa, i els presidents dels clubs de la ciutat (Atlètic Terrassa, Club Egara, Línia 22 i CD Terrassa Hockey), a més del director executiu del Campionat, s’han reunit per abordar els diferents aspectes pendents per al correcte desenvolupament de l’efemèride del pròxim estiu, de l’1 al 17 de juliol.

El principal acord ha estat la voluntat expressa per part de tots els clubs de promocionar el Mundial i en la captació de voluntaris. També han mostrat el seu compromís actiu, com a part del comitè d’organització, de la realització d’activitats paral·leles, i d’aportació de capital humà en els llocs importants en tasques de gestió i organització. Com a contrapartida, les federacions han apostat per fer les quatre instal·lacions esportives el lloc on les diferents seleccions participants en el mundial es puguin exercitar per preparar els partits que hagin de disputar al llarg de la competició.

També des de l’Ajuntament s’ha mostrat un “suport incondicional” a fer que el Mundial sigui tot un èxit. Totes les entitats participants s’han citat per a pròximes reunions per anar parlant ja més en detall de tot el que encara queda per fer per tenir-ho tot a punt.

Les obres de l’Estadi Olímpic de Terrassa per poder acollir el campionat avancen al ritme esperat. Es tracta d’una remodelació integral de les instal·lacions amb canvis tant a la part de les grades per al públic com també al terreny de joc i als vestidors. Com a conseqüència d’aquests treballs de remodelació, aquesta temporada 2021-22, el primer equip del Terrassa FC ha hagut de traslldar-se al camp municipal de Ca n’Anglada, mentre que els equips base s’han repartit en diferents instal·lacions municipals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa