Sis medalles pel CN Terrassa al Trofeu Ciutat de L’Hospitalet de natació

El Club Natació Terrassa (CNT) va assolir sis medalles en el 34è Trofeu Ciutat de L’Hospitalet, sisena prova del XXIII Circuit Català de Trofeus de Natació, que va celebrar-se ahir diumenge a les instal·lacions del CN L’Hospitalet. De les sis medalles, dues son d’or, dues de plata i dues de bronze.

Els 200 m lliures masculins van proporcionar dos podis a la delegació local. Miguel Durán va vèncer amb un registre d’1.53.56, mentre que Ferran Siré va penjar-se la medalla de bronze amb una marca d’1.54.78. Oriol Pérez va ser el protagonista del segon triomf egarenc en adjudicar-se els 50 m esquena amb un crono de 28.28. Així mateix, Guillem Lázaro va doblar medalla de plata en acabar segon en els 50 m papallona (25.92) i en els 200 m papallona (2.09.93). Completa la nòmina de medallistes Eric Rodelas, bronze en els 50 m braça (30.45).

Presència del CNT al Meeting Internacional de Mònaco amb la selecció catalana

Els nedadors del Club Natació Terrassa David Benítez i Adrián Santos van prendre part amb la selecció catalana en el Meeting Internacional de Mònaco, primera prova del prestigiós Circuit Mare Nostrum, que va celebrar-se el cap de setmana passat. El circuit es completa amb el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona (25 i 26 de maig) i el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon (28 i 29 de maig).

David Benítez i Adrián Santos

Benítez va afrontar dues distàncies. En els 50 m braça, va ser 12è en les sèries amb una marca de 29.18. Posteriorment, en els vuitens de final, va establir un registre de 28.75, temps que no li va permetre accedir als quarts. En els 100 m braça, el nedador egarenc va classificar-se 24è amb un crono d’1.06.51.

Santos, al seu torn, va competir en els tres distàncies d’esquena. En la prova curta, els 50 metres, va ser 13è en les sèries amb 26.18, mentre que, en els vuitens de final, va fer un temps de 26.10, marca que no li va donar l’accés als quarts. En els 100 m esquena, el nedador del CN Terrassa va finalitzar 15è amb 57.24 i, en la prova llarga, els 200 m esquena, va ocupar el 14è lloc amb un registre de 2.08.28.