Set podis pel CN Terrassa en el Campionat de Catalunya de Kyus

El Club Natació Terrassa va tancar una gran actuació en el Campionat de Catalunya de Kyus fins a Juvenil celebrat aquest cap de setmana a Lloret de Mar. Onze karatekes del club terrassencs es van desplaçar el dissabte 20 de maig fins a la localitat de la comarca de la Selva amb l’objectiu d’aconseguir medalles. L’èxit va ser rotund: els egarencs i egarenques van aconseguir pujar al podi fins a set vegades. En total, el club es va penjar tres medalles d’or, una de plata i tres de bronze.

Primerament, Albert Marco va acabar com a primer classificat en Kumite Juvenil Masculí +55kg Taronja-Verd. Marco, que va passar a la final marcant el 10-8 en l’últim segon del combat, va obtenir el triomf en una final poc moguda (1-1) amb una victòria per senshu.

Seguidament, en categoria Kata Aleví Masculí Groc, el podi es va omplir de karatekes del Club Natació Terrassa. Tres terrassencs van completar els tres llocs del podi. Sergio Andre Otiura va assolir la primera posició del pòdium, mentre que Oriol Pozo i Arnau Espín van completar la categoria, essent segon i tercer classificat respectivament. Igual que el seu germà, Anthony David Otiura va classificar primer en la categoria Kata Infantil Masculí Groc.

En l’àmbit femení, les karateques Daphne Naharro i Cristina Román van compartir la tercera posició del pòdium en Kata Infantil Femení Groc.

Un resultat similar al Campionat de Catalunya de Kyus de l’any passat

L’any passat, el club terrassenc també va saldar una gran actuació amb vuit podis en aquest campionat, que va celebrar-se al Pavelló Municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac dissabte passat.

Biel Arenas va proclamar-se campió en kata cadet masculí groc, mateix èxit que va assolir Yeray Domínguez en kumite cadet masculí groc més de 60 quilos. Per la seva banda, Melinda Rodríguez va ser plata en kata cadet femení marró i negre, a l’igual que Arnau Jiménez en kumite cadet masculí blau més de 60 quilos i que Ismael Ahmida en kata juvenil masculí taronja. El club va acumular tres terceres places de la mà de Daphne Naharro en kata aleví femení groc; Lluc Puig en kata aleví masculí taronja; i Pau Ruiz en kata infantil masculí taronja.