Les sèniors del CV Terrassa sumen tres punts i asseguren l’ascens

Important victòria de les sèniors del Club Voleibol Terrassa (CVT) contra les Panteres Grogues que suma tres punts per les egarenques i assegura la fase d’ascens. Les terrassenques van guanyar per 3-1 en una jornada que es presentava molt emocionant, ja que les visitants es trobaven a tres punts de les egarenques, i una victòria del CV Terrassa sentenciava pràcticament la fase ascens, ja que queden 6 punts en joc, dels quals només els cal puntuar-ne un.

Davant del nombrós públic de La Maurina i amb la presència del Regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, les de Terrassa sortien molt endollades. Amb un joc molt dur en atac, marcaven la pauta al llarg del set, on les rivals es veien superades una i una altra vegada per l’atac local. També amb gran tasques defensives no permetien que les Panteres Grogues poguessin plantejar amb comoditat el seu partit.

El segon set, les de Dobón i Guil es deixaven empatar en un moment de desconcentració que, tot i que van lluitar, no van saber redreçar. Van deixar que les visitants haguessin d’arribar als 27 punts després de diverses igualades al marcador.

Va ser al tercer set quan les noies de Terrassa, coneixedores de la importància dels 3 punts en joc, tornaven a donar un recital de joc ofensiu i defensiu, gràcies en gran mesura a la gran tasca en les fases de joc de recepció de servei, que habilitaven les diferents sortides d’atac amb molta comoditat i que es formalitzaven en atacs molt valents per part de les de Terrassa.

Amb el 2-1 al marcador i amb una gran afició, les locals van acabar de prémer l’accelerador. Aprofitant el cansament de l’equip rival, jugaven un joc molt més ràpid fent que es trenqués una i una altra vegada el bloqueig rival que els oferia el camí per puntuar.

Un gran partit del CV Terrassa que suma 3 punts vitals per pràcticament assegurar l’ascens. La propera jornada es desplaçaran a Barcelona per a jugar con la Salle Bonanova en el que pot ser el partit que els doni un històric ascens a la 2na Catalana.

Derrota del Sènior Masculí

El CV Terrassa s’enfrontava a un rival directe per l’ascens a primera catalana, el Rubí, partit on va perdre per 1-3. Amb molta afició tant dels rivals com de casa, va ser un partit difícil on el Terrassa va caure davant un Rubí fort i encertat, tot i que els terrassencs no van deixar-lo anar fàcilment. El primer set va ser molt ajustat, caient Terrassa 23-25 contra un Rubí bastant fort. El segon set, cau una vegada més el Terrassa amb un parcial 19-25, sense saber gestionar bé la pressió, amb molts errors de servei i recepció que Rubí va saber com aprofitar-lo per tal d’endura-se el set. El tercet set es va veure un Terrassa recuperat amb molta força i esperança, que aconsegueix endur-se el set fàcil i sense pressió. Un Terrassa amb bon atac i bloqueig. Finalment, va perdre 20-25 després de donar-lo tot a la pista.

Derrota del Júnior Masculí

Aquest dissabte la categoria junior masculina de Club Voleibol Terrassa va disputar el seu partit per la classificació contra Club Voleibol Castellar. Un partit en el qual van arrancar amb avantatge sent superiors, ple d’alts i baixos, però que va acabar amb un resultat de 3-1. Els egarencs van posar en joc tot allò practicat, peró el partit va començar molt renyit als dos primers sets, i d’aquesta manera, guanyaven primer a 25-18, i el segon se el va emportar Castellar, 22-25. El tercer set va ser clau per l’equip rival, però els Juniors no van decaure i van assentar els caps per fer un joc tàctic i ofensiu, sense oblidar les bones recepcions i una coordinada defensa. Tot i així, van sucumbir front un Castellar molt animat i preparat. El següent set va ser el més tens i important, amb una puntuació de 28-30 per Castellar. Els Juniors no van rendir-se i amb una bona actitut van lluitar l’últim set que va ser 21-25.