Els sèniors del CV Terrassa baten el Girona en un partit molt ajustat

L’equip sènior masculí del Club Voleibol Terrassa (CVT) va batre aquest diumenge el CV Girona en un partit molt difícil i ajustat que els terrassencs van guanyar per 3 a 2. Després d’una bona setmana de treball, l’equip local va arribar amb ganes d’emportar-se la victòria davant un rival que clarament tenia intencions de posar-l’hi difícil.

Els egarencs van començar malament el primer set, patint bastant en defensa davant un Girona molt encertat en atac. Després d’un lluitat i emocionant set, l’equip local es va emportar el primer per un ajustat 30-28. En el segon set i fent alguns ajustos, l’equip va aconseguir treure als principals atacants de l’altre i l’equip es va imposar amb un contundent 25-19.
Els dos següents sets van ser molt semblants. Els terrassencs va ser per darrere en el marcador i patint molt amb la recepció. La imprecisió d’aquesta no permetia a l’equip atacar còmode i permetia als gironins reconstruir amb facilitat, de tal manera que van aconseguir així remuntar el partit.

En el tie break, els de Terrassa van sortir disposats a no perdre el partit. Van millorar la recepció el que va permetre atacar molt més pel centre, sent determinant i emportant-se el 5è, permetent sumar 2 punts que els mantenen en 2a posició per a continuar somiant amb l’ascens directe. El següent partit serà dissabte que ve 2 d’abril a les 17h Volei Sandor.

Junior Masculí

L’equip júnior masculí va jugar aquest cap de setmana el partit corresponent a la jornada 8 de la fase de campionat contra el CV Sant Martí. Els terrassencs van perdre per 3-0. Havent aconseguit la setmana anterior la 6a plaça per a la fase Final de classificació per al Campionat d’Espanya, l’equip arribava a jugar contra un dur rival sense res a perdre. Malgrat la superioritat de l’equip, els egarenses van lluitar tot els sets fins al final. El treball amb el servei per a dificultar la recepció de l’equip contrari va mantenir als locals a ratlla en els primers compassos dels 3 sets. Malgrat això, els de Sant Marti van augmentar la intensitat del seu atac no sent capaços els egarencs de frenar-ho amb el bloqueig. Durant el partit, es va donar opcions als jugadors menys habituals, demostrant la gran millora després d’aquests mesos d’entrenament i reflectint així la gran feina que aquest grup porta fent durant tota la temporada. Amb la ment posada en les fases, els egarenses s’enfronten dissabte que ve 2 d’abril contra St Pere i St Pau a Tarragona a les 10h.

Senior femení

El passat diumenge el conjunt femení egarenc es va desplaçar fins a Barberà per a disputar el primer lloc al líder de la fase d’ascens. Les terrassenques van perdre per 3-2. Amb un molt bon inici de partit, les de Terrassa van sortir a pista trepitjant fort i marcant les dinàmiques del set amb un joc molt seriós que les feia mereixedores del primer set. Al segon set, el CV Terrassa cedia terreny davant del bon joc de les locals que amb unes fases d’atac molt consistents guanyaven el set.En 3r set, les egarenques recuperaven el joc i la fiabilitat en la defensa, posant en dificultats l’atac de les locals que no trobaven amb la mateixa comoditat el camí al punt.

El 4rt set iniciava amb una avantatge de fins a 9 punts per a les de Terrassa que veien recuperada la seva confiança, pero que no va saber tancar un set que podia haver estat definitiu i que les locals van saber remuntar davant d’un Terrassa que es veia inmers en una situació de desconfiança i errors que les feien perdre el set i que forçava un nou desempat en aquesta fase. Ja en el Tie Break, les locals van saber dur el ritme del joc on les de Terrassa no es van trobar còmodes tot i que el joc va posar el marcador varies vegades en empat. Un bon partit contra les líders de la fase d’ascens on el Terrassa consegueix puntuar i les manté molt vives en la fase d’ascens, ara només depenent dels seus propis resultats per a poder accedir a l’ascens directe a la 2na catalana.