El sènior masculí del CV Terrassa cau al tiebreak amb el Rubí

El sènior masculí del Club Voleibol Terrassa va caure en un partit ajustadíssim davant del CV Rubí (2 a 3), que es va haver de decidir al tiebreak. Aquest dissabte es disputava la cinquena jornada del grup d’ascens al pavelló de la Maurina. L’equip local va entrar al terreny de joc amb el partit molt treballat, estudiat i mentalitzat, amb l’objectiu d’endur-se els tres punts. Però al seu davant tenia un dels equips més durs de la Lliga.

L’experiència i diversos errors no forçats van conduir al Rubí a endur-se el primer set per 22 a 25. Les coses van millorar al segon, amb uns egarencs que van concedir menys punts, van millorar en la recepció i van tenir una bona comunicació d’equip que els va conduir als 25 a 23 final. Les sensacions eren bones, i això es traslladava en el joc. Els rubinencs continuaven cometent errors en atac i servei, i el Terrassa ho va aprofitar per endur-se el set per 27 a 25. Però al quart set, els rivals van aprofitar el desencert terrassenc per forçar el tiebreak. Era el primer que disputaven a la Lliga i això va passar factura. El primer parcial va ser negatiu i malgrat que l’equip va reaccionar no va ser suficient i els rubinencs es van endur el tie i el partit (10-15).

El juvenil femení manté la bona ratxa

Per la seva banda, el juvenil femení rebia a casa el CV Figueres en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase d’ascens. I el resultat va ser molt positiu per als interessos locals (3 a 0). El partit va començar marcat per un fort domini de l’equip local on les noies del Terrassa no deixaven espai al joc de les figuerenques. Un bon treball des deel servei va permetre al CVT jugar molt còmode en defensa i poder reconstruir el joc amb facilitat i finalitzar les jugades amb atac. Cal destacar la bona actuació tant en recepció com en defensa del juvenil del Terrassa que va tancar el primer set 25-14.

Al segon set va començar amb la mateixa dinàmica de les egarenques que estaven disposades a no cedir cap punt i mica en mica van marxar al marcador i es va guanyar el segon set amb facilitat 25-15. El tercer set va ser el moment de fer algunes rotacions a les files locals, tot i això l’equip no va baixar el ritme, encara que el set va ser mes ajustat les noies del Terrassa no van renunciar al joc ofensiu i amb un final de set molt contundent van tancar el partit amb un parcial de 25-21.

Amb aquest 3 punts el juvenil del Club Voleibol Terrassa manté la segona posició i segueix a prop de les primeres que només estan a 3 punts. El proper partit enfronta al CV Terrassa amb Sagrat Cor de Sarrià que ara mateix ocupa la tercera posició a la lliga amb 12 punts igual que el juvenil del CVT, partit molt important per la lluita de les dues places que donen accés a jugar la fase final.