El sènior masculí del CN Terrassa encaixa la primera derrota

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa va perdre a la piscina del Quadis CN Mataró (10-7) en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho va encaixar la primera derrota en lliga en un escenari que va esdevenir, un cop més, maleït per als egarencs, que no van poder sobreposar-se al fred i a la pluja que van marcar el matx. Els terrassencs van avançar-se en el marcador mitjan primer període en una acció en superioritat ben definida per Alberto Barroso. Malauradament, va ser l’única vegada en tot el partit en què els de Dídac Cobacho van anar per davant en l’electrònic.

Els maresmencs van capgirar el resultat abans del final del quart de la mà de Yáñez, que va batre Aguilar en home de més, i de Mínguez (2-1). En el segon període, el Mataró va conservar la renda davant un CN Terrassa que no trobava la forma de superar la defensa local. Codina, en superioritat, va situar el 3 a 1 en l’electrònic. A dos minuts i mig descans, Sergi Mora va reduir distàncies. A la represa, el panorama va empitjorar per al conjunt de Dídac Cobacho. Codina, màxim anotador del partit amb quatre dianes, va ampliar l’escletxa. Els egarencs van reaccionar ràpidament amb una diana de Fran Sánchez. No obstant, en el tram final del tercer període, els de Beto Fernández van encadenar un parcial de 2 a 0, amb Yáñez i Corbalán com a protagonistes.

A quaranta-dos segons del final del quart, Barroso va estrènyer el marge (6-4). Només començar l’últim període, Codina va marcar el 7 a 4. El CN Terrassa va replicar amb un parcial de 0 a 2 en tan sols un minut i mig que feia pensar en un final ajustat. Óscar Aguilar va anotar el cinquè i, poc després, Barroso, de penal, va col·locar un esperançador 7 a 6 amb encara sis minuts per davant. Els locals, però, van diluir les opcions egarenques amb un parcial de 2 a 0, obra de Yáñez i Corbalán, que va esdevenir, ara sí, definitiu (9-6). Els gols finals de Mora per part egarenca i de Codina per part maresmenca van establir el 10 a 7 definitiu.