El sènior femení del CV Terrassa surt amb el cap ben alt de casa al líder

El sènior femení del Club Voleibol Terrassa va caure davant de l’actual líder de la competició, les Panteres Grogues B, en un partit en què les visitants van veure’s perjudicades per la baixa de fins a quatre jugadores. Tanmateix, no va ser pas un enfrontament desigualat, i la victòria no es va decidir fins al final en el tiebreak (3 a 2). El conjunt de Xavi Dobón es va desplaçar a Barcelona amb les idees clares i no es va deixar intimidar per les primeres classificades.

El primer set els nervis van jugar una mala passada. Això va ocasionar moments de desconcert a l’hora de rebre els serveis rivals i també va afavorir que se li neutralitzessin més fàcilment els atacs. El marcador va acabar amb 25 a 21 per a les Panteres, i una sensació desagradable d’haver pogut fer més. La reacció va arribar al segon set, amb un Terrassa més confiat i mostrant un joc molt agressiu en atac i molt sòlid en defensa. L’electrònic va mostrar aquesta superioritat amb un clar 17 a 25 per a les terrassenques. El tercer set va ser una prolongació del segon, i les vermelles es van imposar amb un resultat similar, 18 a 25.

No obstant, la veterania de l’equip rival va ser un punt d’inflexió, i en el quart set les coses es van capgirar. Les terrassenques es mostraven còmodes i amb punch però les barcelonines remuntaven i igualaven el marcador a dos sets (25 a 19). Així que es forçava el tiebreak. Un monòleg inicial de les locals va fer que el Terrassa es veiés obligat a redoblar l’esforç per puntuar, i malgrat que després del canvi de camp es va mostrar més contundent, no va ser suficient per escurçar unes distàncies insalvables. Les Panteres se’l van endur per 15 a 10, i amb això, la victòria.

Malauradament, aquesta derrota fa caure a les de Terrassa fins a la cinquena posició. Això sí, a tan sols dos punts de les noves líders de grup, el Barberà B. És doncs un grup d’ascens que per ara no té cap equip destacat, i on es preveu que la lluita per pujar de categoria sigui ferotge el que resta de competició.