MónTerrassa
El sènior del CB Sant Pere jugarà la fase d’ascens a 1a Catalana
  • CA

El sènior del Club Bàsquet Sant Pere disputarà la fase d’ascens a Primera Catalana. Una gran victòria aquest cap de setmana davant de la UE Barberà B per 71 a 69 va donar el passi a poder lluitar per pujar l’any vinent de categoria. Va ser un triomf molt lluitat, davant d’un dels rivals més forts de la Lliga. Encara resten tres partits per tancar la temporada -perquè els terrassencs tenen diversos partits ajornats- i d’aquests en dependrà en quina posició acabarà disputant la fase d’ascens. Només depenen d’ells mateixos.

El dissabte es va poder veure una pista que no hi cabia ni una agulla i un sènior molt centrat i valent, conscient que tenia una oportunitat d’or. Amb tota la carn a la graella, l’equip dirigit per Xavi Camacho s’imposava als vallesans en el primer partit del cap de setmana. L’entrenador afirmava després del partit que “els dos equips ens hi jugàvem molt, nosaltres per assegurar matemàticament al menys el tercer lloc i el Barberà havia de guanyar per no quedar fora dels quatre primers, que que són els que lluiten després per el ascens de categoria”. Això va fer que es visqués un matx apassionant i trepidant, on van destacar David Sánchez (15 punts), Joan Fitó (13 punts, 8/8 tirs lliures), Xavier Gibert (12 punts, 4 triples) i Albert Quesada (10 punts).

Aprendre a guanyar en camps complicats

Diumenge, en el segon partit del cap de setmana pels sèniors les coses no van sortir tant bé. La visita a la pista del Grup Barna B va acabar amb derrota per 73 a 60. Va ser un partit que es va escapar al darrer quart, davant d’un rival que ha mostrat una progressió ascendent al llarg de la temporada. L’exigència del partit anterior va passar factura als terrassencs que van poder mantenir-se molt igualats la primera mitja hora, i que fins i tot en el tercer quart van tenir un moment en què podrien haver-se escapat en el marcador. Però la truita es va girar i van ser els barcelonins qui van tenir més enteresa i es van acabar imposant.

Camacho reflexionava al final del matx que “hem d’aprendre que a les fases d’ascens ens tocarà anar a guanyar a camps i pobles en els que tindrem el públic en contra i algunes vegades l’arbitratge no estarà com creiem que hauria d’estar i hem de ser durs mentalment. La derrota no ens hauria d’afectar i no ho farà”. En aquest partit va destacar Joan Fitó (11 punts, 3 triples) i David Sánchez (15 punts).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa