MónTerrassa
Segona tirada de la lliga catalana de tir amb arc
  • CA

El Club Arquers Terrassa ha acollit aquest cap de setmana la segona tirada de la Lliga catalana de Sala de tir amb arc al pavelló municipal de Can Jofresa amb 177 esportistes d’arreu de Catalunya inscrits. Els arquers locals es van imposar en cinc de les 34 categories en què es va distribir, entre dissabte a la tarda i diumenge al matí, la tirada. Concretament, Elsa Hernández es va imposar en la categoria d’arc nu benjamí dona, Miquel Montesinos en la d’arc un infantil home (en la què Roc Rueda va ser segon), Júlia Hernàndez en la d’arc nu cadet femení, Daniel Pérez, en la de recorbat novell home i Alexandra Moura, en la de compost júnior dona. En la categoria senior d’arc nu masculí es va imposar Adolf Priante, de Sant Cugat, i en dona Rosa Miñano, de Caldes de Montbui. En long bow senior home es va imposar Santiago Olivé, de les Franqueses i en dona, Montse Aguirre, de Rubí. En arc instintiu el primer lloc en senior homes va ser per a Jordi Almirall, d’Olivella, i en dones per a Míriam Monfort del Montjuïc. En la categoria de recorbat senior home i dona, la victòrria va ser pels arquers del Montjuïc Arnau Peña i Magdalena Tajes. I, finalment, en compost senior masculí es va imposar Sanly Prieto, del Montjuïc, i en femení Lucía Rodríguez, del club La Conxorxa, del Maresme.

Aquesta era la segona tirada d’una competició que es va iniciar a Canovelles a finals d’octubre. El Club Arquers Terrassa lidera, a hores d’ara, quatre categories, totes de menors: la d’arc nu benjamí dona amb Elsa Hernàndez, la d’arc nu masculí infantil, amb Roc Rueda, la d’arc un cadet femení amb Júlia Hernández i la de compost júnior dona amb Alexandra Moura. La propera prova, de les quatre que consta, es disputa a Vacarisses el proper 23 i 24 de novembre. Abans, però, els arquers locals iniciaran, aquest cap de setmana a L’Esquírol, la Lliga Catalana de 3D.

El Club Arquers Terrassa va iniciar la temporada al Campionat de Catalunya de 2D, a mitjans d’octubre, on es va endur tres campionats: el d’arc nu infantil masculí per a Roc Rueda, el d’arc nu cadet femení per a Júlia Hernàndez i el d’arc compost júnior dona per a Alexandra Moura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa