MónTerrassa
Sarai Gascón fitxa pel CN Terrassa: “Estic contenta de tornar a casa”
  • CA

La nedadora Sarai Gascón ha fitxat pel Club Natació Terrassa, en un retorn que era molt esperat per part de les dues parts. Amb 29 anys, firma per dues temporades. “Estic molt contenta de tornar a casa, al club de la meva vida, de poder competir sota els seus colors i formar part d’aquest gran equip”, ha manifestat la terrassenca en l’acte de presentació oficial, aquest divendres, 26 de novembre. Gascón ha agraït la predisposició des del “minut u” de la junta directiva i del president a tancar un acord que l’omple d’alegria. “Sempre he volgut tornar, sempre i quan se’m valorés com a esportista de la mateixa forma que la resta. És tot el que demano”, ha explicat, fent referència als motius que la van dur a marxar, ara fa un temps.

Les coses han canviat i el fitxatge que hauria pogut ser abans, però que va ser ella qui va decidir esperar. “Abans de la cita paralímpica, ja m’havia proposat que em reincorporés, però vaig preferir tancar la temporada”, explica. Gascón reconeix que en aquests tres anys en què ha nedat com a independent “m’he sentit sola a estones”, i per aquest motiu valora molt “tenir un equip al darrere que em doni suport, poder compartir amb companys les experiències. Ara ho podré tornar a viure”.

Per la seva banda, el president de l’entitat, Joan Herrera ha expressat la seva “satisfacció” per un dels grans fitxatges de la temporada. Ha recordat que des que es va constituir la nova junta, una de les prioritats era que “esportistes emblemàtics que van deixar l’entitat hi puguin tornar”. I, en aquest cas, s’ha aconseguit. Especialment orgullosos perquè Gascón “és tota una icona de l’esport local i de l’esport adaptat mundial”, tot lloant l’extens palmarès de la nedadora egarenca, amb les vuit medalles paralímpiques aconseguides, en quatre edicions diferents dels Jocs. Herrera ha afirmat que “la Sarai és, sens dubte, una de les esportistes més brillants sorgides de la pedrera del club en tota la història, una nedadora que ha de ser un exemple per a totes les esportistes de categories inferiors, un mirall en el qual reflectir-se, pel seu talent, pel seu esforç i per la seva capacitat de superació”.

En aquesta nova etapa sota el paraigua del CN Terrassa, Sarai Gascón ja s’estrenarà a l’Open de Castalia, a Castelló, en la primera competició de la temporada, i en la primera oportunitat per assegurar la mínima per al Mundial de Funchal, al mes de juny. L’egarenca, que continuarà exercitant-se al CAR de Sant Cugat sota les ordres de Jaume Marcé, i no descarta participar en els Jocs de París de 2024. “M’encanta l’esport i m’encanta nedar. Si gaudeixo i puc lluitar a l’elit, per les medalles, estaré allà”, ha sentenciat.

Sarai Gascón i Joan Herrera formalitzant el contracte que vincula la nedadora al CN Terrassa | CN Terrassa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Adelina Soler a novembre 27, 2021 | 08:47
    Adelina Soler novembre 27, 2021 | 08:47
    M 'agrada molt la seva iniciativa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa