MónTerrassa
El Sant Pere Nord demana perdó per la batussa en un partit de futbol de juvenils
  • CA

La junta directiva del club Sant Pere Nord ha penjat a les xarxes socials un comunicat en referència a l’incident que es va produir el passat cap de setmana en què dos jugadors van resultar ferits després d’una baralla enmig d’un partit dels juvenils al camp municipal del club egarenc. L’entitat ha manifestat que procedirà a realitzar “sancions exemplars als pares i jugadors involucrats en la batussa”, tot i que “volem denunciar que s’està criminalitzant només a nosaltres pel que va passar”.

El Sant Pere Nord demana al club Can Mir de Rubí que accepti la seva part de culpa, “hi va haver accions per part dels jugadors rubinencs i dels seus pares que no es poden considerar joc net; hi va haver insults i amenaces als nostres jugadors, es va demanar a l’entrenadora que calmés els progenitors i en va fer cas omís. També vam sentir amenaces de mort a familiars dels nostres futbolistes”. Així, els egarencs reconeixen que el joc va ser brut “per ambdues parts, i ho va ser per culpa que des de la graderia es caldejava l’ambient”.

El club egarenc subratlla que també un dels seus jugadors va ser portat a l’hospital amb una cella partida i que va presentar denúncia als Mossos. I que la invasió de camp per part dels pares va ser ambdós costat, i que enlloc de servir per calmar els jugadors i separar-los, encara es van produir “més agressions, insults i amenaces”. Per això, diuen, “no acceptem que ells no assumeixin la seva part de cupa i només busquin desprestigiar el nostre club. A més, lamentem que hagin donat versions falses dels fets i ens criminalitzin de tot el que va passar”.

El Sant Pere Nord reconeix que “som conscients que hem de canviar algunes coses del nostre passat recent, tant de l’escola i del camp, però ho estem fent”, per això els dol la situació que s’ha creat. L’entitat ha manifestat que ha presentat un informe i vídeos a la federació per corroborar la seva versió dels fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa