MónTerrassa
El San Cristóbal retira el carnet de soci a un dels autors dels insults masclistes
  • CA

El CP San Cristóbal ha emès un comunicat arran dels insults masclistes que es van produir en el darrer partit al camp municipal de Ca n’Anglada de Terrassa davant del Llagostera en què la tripleta arbitral va ser per primera vegada a la història de Tercera Divisió configurada exclusivament per dones. El club de Terrassa ha revisat les imatges televisades i ha pogut identificar a un dels aficionats, de forma “clara i segura” com a autor de comentaris “masclistes, irrespectuosos i intolerants”. Aquesta persona és sòcia de l’entitat i, per aquest motiu se li va demanar que el cap de setmana assistís a una reunió amb els directius per parlar sobre les possibles sancions.

Aquest soci, va acudir personalment, i el San Cristóbal explica que “va expressar el seu total penediment, va demanar les disculpes pertinents i va manifestar estar conforme amb la sanció que se li apliqui”. La Junta Directiva, aplicant la normativa de conducta dels estatuts, ha decidit retirar-li el carnet de soci i prohibir-li l’accés al Municipal de Ca n’Anglada pel que resta de temporada, amb revisió de l’expedient a l’inici del proper campionat.

En últim lloc, el club vol puntualitzar que aquest ha estat un “fet aïllat i minoritari”, que “no ha de tacar el nom d’una entitat de més de 60 anys d’història amb models d’integració, igualtat i solidaritat ni tampoc ha de tacar la imatge de la seva afició, penyes i socis, que sempre han mostrat educació, respecte i tolerància”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa