MónTerrassa
El San Cristóbal condemna els insults masclistes a la tripleta arbitral
  • CA
L’àrbitre va ser objecte de polèmica durant le partit entre San Cristóbal i Llagostera | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

El CP San Cristóbal ha sortit al pas davant les imatges aparegudes en alguns mitjans de comunicació en què es poden veure aficionats insultant a la tripleta arbitral. Aquest dijous, el camp municipal de Ca n’Anglada de Terrassa va viure un moment històric. I és que per primer cop, una àrbitre va pitar un partit de Tercera Divisió. Es tractava de Ainara Andrea, que va estar acompanyada per dues assistents, Matilde Esteves-García i Ylenia Sánchez.

L’arbitratge no va convèncer a alguns aficionats locals que es van passar el partit criticant qualsevol decisió presa. No obstant, a més dels malauradament típics insults també se’n van deixar sentir uns quants que feien referència a la seva condició de dona.

Davant d’aquest fet, el club de Terrassa ha emès un comunicat en què “lamenta i condemna els actes incívics d’alguns aficionats” alhora que “rebutja aquest tipus de comportament masclista, irrespectuós i intolerant a les grades, que afortunadament, no respon a l’actitud majoritària dels aficionats del CP San Cristóbal”. L’entitat ha explicat que per tractar d’evitar que es tornin a reproduir imatges i moments com els viscuts, s’adoptaran les mesures oportunes, “la identificació d’aquests aficionats i l’aplicació de les sancions corresponents”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa