MónTerrassa
El San Cristóbal aixeca la Copa de Catalunya Amateur
  • CA
El CP San Cristóbal s’ha proclamat Campió de Catalunya Amateur | FCF

!--akiadsense-->

El duel entre els dos campions de Primera Catalana a la final del Campionat de Catalunya Amateur ha estat tan igualat que només un gol de penal ha resolt el partit. El CP San Cristóbal és qui ha tingut la possessió de la pilota i ha arribat amb més freqüència a la porteria rival. El porter de la Fundació Esportiva Grama, Toni Texeira, s’ha encarregat de desbaratar totes les accions perilloses, fins i tot un xut enverinat de Mario Domingo a la segona part que no ha entrat gràcies a una mà salvadora. La Grama, en canvi, només ha pogut arribar a l’àrea contrària mitjançant els contraatacs. Tanmateix, la defensa tancada del San Cristóbal han impedit els xuts.

La insistència dels locals ha tingut premi passats els vint minuts de joc quan Rui Gama ha transformat un penal. De fet, Gama ha estat l’home més actiu en atac i el que ha portat de corcoll a la defensa de la Grama. L’equip de Santa Coloma de Gramenet ha buscat les seves oportunitats a pilota aturada i intentant guanyar les esquenes del rival amb els contracops. Jafar Yeboah s’ha lesionat en l’últim minut del primer temps i la Grama ha perdut un punt de rapidesa en atac. Per això, en el segon temps ha realitzat més jugades combinades per trobar els espais necessaris.

Onze inicial del CP San Cristóbal | FCF

!--akiadsense-->

La forta calor que ha caigut a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà s’ha notat en el tram final del duel, quan els futbolistes dels dos equips han baixat el ritme i les ocasions han escassejat. La més clara ha estat el cop de cap de Juan Carlos Oliver a la sortida d’un córner, ja que ha estavellat la pilota al travesser. El fet d’intentar combinar i sortir jugant des del darrere, ha propiciat que la Grama tingués més domini de la pilota i ha evitat les jugades caòtiques i sense control del primer temps. El San Cristóbal s’ha tancat en el seu camp en els últims minuts de la final per defensar el resultat. I amb aquesta victòria per 1-0 s’ha proclamat Campió de Catalunya Amateur finalitzant una molt bona temporada.

L’entrega de guardons l’ha realitzat el president de l’FCF, Andreu Subies Forcada; el subdirector del Consell Català de l’Esport, Lluís Pallisera; i el regidor d’esports de Gavà, German Barrena. Tots tres han entregat una rèplica de la Copa al conjunt arbitral de la final; mentre que Pallisera ha donat el plat de subcampió a la Fundació Esportiva Grama i Subies ha lliurat la copa de campions de Catalunya Amateur al CP San Cristóbal. Al partit també han assistit membres de la Junta Directiva de l’FCF, així com el president del CP San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno; i el president de la Fundació Esportiva Grama, Antonio Morales; així com directius d’ambdós equips; entre d’altres.

Els capitans del CP San Cristóbal recollint la Copa | FCF

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa