MónTerrassa
Salt Idiomes renova com a patrocinador del Club Natació Terrassa
  • CA
El president del club, Jordi Martín, i el gerent de Salt Idiomes, José Luis Cano
El president del club, Jordi Martín, i el gerent de Salt Idiomes, José Luis Cano | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa i Salt Idiomes han arribat a un acord que allarga una temporada més la col·laboració de l’escola d’idiomes amb l’entitat com a patrocinador de les seccions de futbol i de bàsquet. La relació entre ambdues parts va iniciar-se la campanya 2014-2015, amb un primer conveni de tres temporades de durada que afectava només la secció de futbol. La primera renovació de l’acord, vigent les campanyes 2017-2018 i 2018-2019, va suposar l’extensió de l’àmbit del patrocini a la secció de bàsquet. El conveni ha estat presentat en roda de premsa, en un acte que ha comptat amb la presència del president del club, Jordi Martín, i del gerent de Salt Idiomes, José Luis Cano.

Entre d’altres contraprestacions, l’acord contempla la presència del logotip de Salt Idiomes en la samarreta principal de tots els equips de la secció de futbol i de tots els equips de base de la secció de basquet, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes especials per als socis i presència en la pàgina web i en la pàgina oficial de Facebook del club. Al seu torn, Salt Idiomes farà una aportació econòmica i manté els avantatges i descomptes especials per als socis que hi estudiïn.

En la seva intervenció, el president Jordi Martín ha agraït a Salt Idiomes “la confiança” dipositada en el club “en donar continuïtat a aquesta esponsorització” i ha mostrat la seva satisfacció per estendre la vinculació amb “una empresa de referència en el sector dels idiomes a la ciutat”. Al seu torn, José Luis Cano ha assegurat que la renovació del conveni suposa “reforçar el compromís de Salt Idiomes amb el club i amb l’esport”. “De la mateixa manera que l’aprenentatge d’una llengua estrangera és important per a un nen o per a un jove, la pràctica de l’esport també ho és”, ha manifestat. “Són activitats que serveixen per al seu desenvolupament personal i professional”. Cano ha recordat que els socis del CN Terrassa gaudeixen de matrícula gratuïta en els cursos que imparteix Salt Idiomes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa