MónTerrassa
Rutes amb bicicleta per descobrir l’Anella Verda de Terrassa
  • CA
Els amants de la bicicleta tenen diverses opcions per gaudir del paisatge i fer esport sense marxar de Terrassa | BiTer

!--akiadsense-->

L’Anella Verda de Terrassa és la part del territori que es troba entre l’entorn urbà i els límits municipals i representa el 65% del territori de Terrassa. Amb un paisatge tranquil i d’aspecte rural, aquest territori envolta la ciutat pels quatre costats amb una harmoniosa combinació de boscos, camps i torrents que conformen una autèntica Anella Verda.

BiTer ha programat per als propers mesos sis rutes entranyables per conèixer l’Anella Verda de Terrassa. Són moltes les possibilitats de fer recorreguts fàcils amb bici. Són d’11 i 17km i estan pensades per un públic familiar. Explica l’entitat que “en alguns casos cal baixar i caminar, amb la bici la mà, pels forts pendents, però després hi ha llargues baixades per gaudir, però sempre amb velocitats moderades i amb respecte cap a la resta de persones que gaudeixen a peu dels camins de l’Anella Verda”. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració de l’Associació de Propietaris per a la Sostenibilitat de les Finques Agroforestals de Matadepera i Terrassa.

La primera de les rutes tindrà lloc aquest diumenge, dia 19 de març. Serà “El Camí dels Monjos i Les Masies del Sud” [veure ruta] [DÍPTIC]. Els participants estan convocat a les 10h a la plaça de la Bicicleta de Terrassa i per participar a aquesta sortida cal ser soci/sòcia del BiTer, te’n pots fer AQUÍ o el mateix dia de la sortida. No cal inscripció prèvia. La durada aproximda de la ruta és de 3h. S’ha editat una guia per a cada ruta, per que tothom la pugui fer pel seu compte.

La resta de rutes preparades són aquestes:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa