MónTerrassa
Ruiz: “Faré 23 dies seguits la Volta a Estenalles per una bona causa”
  • CA
Ruiz va realitzar un repte similar el 2017
Ruiz va realitzar un repte similar el 2017 | Cedida

!--akiadsense-->

Jordi Ruiz va decidir el 2017 que podia unir la seva passió, el ciclisme, amb una finalitat solidària. Va ser així com va iniciar el seu repte de fer la marxa cicloturista de la Volta a Estenalles durant una setmana seguida per recaptar fons per l’Associació Nens de la Llauna de Terrassa. Enguany, l’egarenc reprèn el repte però el farà encara més gran. Serà el proper 21 de setembre i ha explicat a Món Terrassa com ho farà i el perquè.

Quin és el repte que s’ha plantejat enguany?

Aquest any, després de parlar-ne amb l’entitat, he decidit fer la marxa de la Volta a Estenalles durant 23 dies consecutius. Tindré dos dies de descans, el 31 de setembre i el 7 d’octubre, i la idea és finalitzar el repte el 13 d’octubre.

Per què fer la Volta a Estenalles?

És un circuit molt popular entre els ciclistes egarencs, i en ser l’entitat de Terrassa hem pensat que és una bona manera de lligar-ho.

Està preparat?

Sí, he dut a terme una preparació específica per afrontar les tres setmanes divides en 19 etapes. I espero i convido a tothom que vulgui a acompanyar-me. Durant aquests dies, tota companyia és d’agrair i em farà més entretinguts els matins. Sortirà cada matí a les 10h des de la benzinera Q8 de la carretera de Matadepera, per qui vulgui venir.

Quin és l’objectiu d’aquest repte?

La marxa que realitzaré és l’excusa per donar visibilitat a l’Associació. L’entitat ha creat una plataforma de crowfunding a migranodearena.org per tal que aquella gent que vulgui col·laborar amb la tasca que fan pugui contribuir amb els diners que consideri. L’Associació els Nens de la Llauna proporciona un entorn als nens del Senegal que es passen el dia demanant almoina, els cobreix les necessitats bàsiques així com els dona eines per empoderar-se. Aquest és el motiu pel qual faig aquest repte solidari, per recaptar fons per cobrir els esmorzars fins a finals d’any.

Quin és el paper de Jordi Ruiz?

Jo, com a esportista i ciclista, prefereixo fer reptes solidaris que dedicar-me a la competició. Ho faig de forma altruista i sense demanar res a canvi. És la meva manera de col·laborar. Crec que justament un dels valors que emana de l’esport és i ha de ser la solidaritat. I aquest és un exemple.

Reunió de l'associació per tractar l'actual situació i el repte solidari d'aquest any
Reunió de l’associació per tractar l’actual situació i el repte solidari d’aquest any | Cedida

!--akiadsense-->

Comparteix

Icona de pantalla completa