MónTerrassa
Roc Oliva, nou reforç de luxe per a l’Atlètic Terrassa
  • CA

El jugador Roc Oliva es converteix en un reforç de luxe per a l’Atlètic Terrassa. Així ho ha anunciat aquest dilluns, 21 de febrer, el club, en un comunicat en què informa que el terrassenc es s’incorpora al primer equip de Divisió d’Honor per aquesta segona volta. La decisió ha estat presa després que el conjunt s’hagi vist afectat per les lesions de llarga durada que han patit Johannes Mooij i Marc Vizcaíno. Tanmateix, s’espera que ambdós puguin estar presents en el tram decisiu de la temporada.

Roc Oliva es va retirar la temporada passada de la millor manera possible, després d’haver completat els seus quarts Jocs Olímpics. Després de 14 anys a l’elit i una medalla de plata olímpica. Es tracta doncs d’un fitxatge top que ha acceptat tornar a saltar a la gespa amb la samarreta del club de la seva vida. Format a l’Atlètic, va pujar al primer equip la temporada 2005/2006. Va ser justament aquella temporada -i també la següent- que els de Can Salas es van proclamar subcampions d’Europa, just abans del que ara es coneix com la EuroHockey League. Ja al 2016, Oliva va ser un dels principals responsables que els groc i negres poguessin arribar a la Final Four. En total, Oliva ha estat a l’Atlètic durant deu temporades -repartides en dues etapes-, equip amb el qual ha guanyat fins a 7 lligues i dues Copes del rei.

No és d’estranyar doncs, que des de l’Atlètic s’hagi rebut la notícia com una bona nova. Per l’entrenador del primer equip, Xero Gasol, considera que aquesta incorporació genera molta il·lusió: “És una gran persona, amb molta experiència i conscient d’on ve i en quin moment. És un líder i ens aportarà molt. Ell torna a casa, a ajudar l’equip i és molt feliç amb aquesta decisió. Nosaltres tenim un gran grup humà, ambiciós i amb ganes d’anar a més, que l’ajudaran amb el que necessiti”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa