MónTerrassa
Roc Gibert, Campió de Catalunya de tennis taula aleví
  • CA

Roc Gibert ha quedat campió de Catalunya de tennis taula aleví, get an Valls del 9 al 14 d’abril. El Club tennis taula Els Amics Terrassa hi ha participat amb 19 palistes i ha estat present en totes les categories. El rendiment dels palistes terrassencs ha estat molt alt.
El resultat més destacable ha estat el campionat individual aleví de Roc Gibert, que assoleix el títol en el seu primer any a la categoria. Durant tota la competició, només cedí un onze con el tortosí Toni Sorní en semifinals, just abans de disputar la final contra el seu company d’equip
de Cassà de la Selva Ladimir Mayorov, a qui va guanyat 3 o 0 amb parcials molt ajustats.

Juntament amb el campionat individual d’Espanya, el primer lloc al Top 8 benjamí estatal i el campionat de Catalunya per equips benjamins, el jove jugador egarenc suma un nou títol de prestigi en el darrer any.

Amb l’equip Terrassa-Cassà, conformat per dos jugadors del club terrassenc i dos jugadors de l’equip gironí, els egarencs Roger Catalán i Roc Gibert i els cassanencs Ladimir Mayorov i Roger Poch, aconseguien la tercera posició. En semifinals, el campió Club Natació Sabadell els va apartar de la final per 3 a 1. En dobles, la parella Ladimir Mayorov – Roc Gibert pujar també al podi amb la medalla de bronze.

Resultats de la delegació femenina

La delegació femenina del club va obtenir diverses posicions en quarts de finals. Anna Pagès a individual femení, Anna i Mireia Pagès en Dobles alevins, Estel Navacerrada (junt amb Candela Arcos de Calella) en dobles alevins i García de Soria i Migueles en dobles juvenil, es quedaren a les portes de les medalles després de desplegar un molt bon joc durant el torneig.

El sots-23 Gerard Màdico arribà també a quarts de final de la categoria dels més grans, caient a quarts de finals con Grau de Calella després de guanyar a Pèlachs del Cassà en un quadre final de competició amb molt de nivell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa