MónTerrassa
Riqui s’en fot de Piqué: “No podràs pagar la casa”
  • CA

Els futbolistes del FC Barcelona Riqui Puig i Gerard Piqué són molt de la broma, sobretot si és per en fotre’s un de l’altre. Així ho van demostrar ara fa uns dies en directe per l’aplicació Twitch, on el central es va estrenar. Durant dues hores, el central va estar parlant una mica de tot, sobre la marxa de Leo Messi, sobre com veu l’equip en aquesta temporada i sobre la rebaixa salarial que ha acceptat per tal d’ajudar el club. També però ha tingut temps per les rialles i bromes, amb la intervenció inesperada del youtuber i ‘streamer’ ara de moda, Ibai Llanos.

Justament va ser quan estaven parlant els dos que va aparèixer com a convidat sorpresa el matadeperenc Riqui Puig. Primer va ser Llanos qui es va en frotre de Piqué dient que era “multimilionari”, a la qual cosa el defensa barceloní li va contestar “No fotis, que estic jugant per quatre duros”. A la broma si va afegir Puig que li va deixar anar un “no sé com podràs pagar la casa”. La conversa però va girar cap al futur del matadeperenc a Can Barça. Llanos li va preguntar si es quedava. “Per mi. Però mana el president”, va respondre-li, per tot seguit decidir marxar de la conversa. “Gerard diga-li que es quedi”, va insistir Llanos, “Per mi sí, que es quedi, òbviament. Però això ho ha de decidir ell. Crea bon ambient. Però com és lògic tots els jugadors volen jugar. No sé què acabarà fent”.

Riqui l’any passat només va disputar 14 partits, dos com a titular, i espera en aquesta 2021-22 tenir més protagonisme. Si volgués, el podria trobar a fora, ja que com era d’esperar, veient que no compta massa per l’holandès diversos equips han trucat a la porta. Però ell no pensa en posar-se una altra samarreta que la culé. Va renovar just el passat mes de gener fins al 2023, i pensa complir el contracte. Així ho assegura el diari esportiu Mundo Deportivo, que segons una font pròxima al matadeperenc, ha rebut cants de sirena que han estat, per ara, refusats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa