MónTerrassa
Riqui Puig i Dani Olmo convocats amb la selecció catalana
  • CA

Els futbolistes Riqui Puig i Dani Olmo han estat convocats amb la selecció catalana. Així ho ha anunciat el seleccionador Gerard López en una roda de premsa en què ha anunciat que els joves de Matadepera i de Terrassa, respectivament, tenen un lloc assegurat en el seu equip ideal. Els catalans se les veuran el pròxim 25 de maig a Montilivi, l’estadi del Girona FC.

Per ambdós, però especialment per a Riqui Puig, serà un partit per reivindicar-se. El matadeperenc disposa de pocs minuts amb el primer equip del FC Barcelona i espera poder saltar a la gespa i gaudir de nou. Per la seva banda, per al futbolista del Leipzig representa una manera de tornar a casa i de retrobar-se amb alguns dels futbolistes amb qui va compartir minuts en la seva etapa primerenca.

El matadeperenc s’ha mostrat molt content d’estar convocat i de la confiança que li ha dipositat Gerard:

La selecció catalana ha estat tres anys inactiva. La pandèmia de la Covid-19 ha fet impossible reprendre els partits amistosos habituals. Per fi, es pot recuperar el gran al·licient de veure la quadribarrada de nou. L’última vegada va ser el març de 2019, davant de la selecció de Veneçuela, al mateix estadi gironí i amb victòria per 2 a 1.

I tindrà una nòmina de futbolistes de moltes garanties, on més enllà de Puig i Olmo, també es disposa d’Oscar Mingueza (FCB), Sergi Gómez i Javi Puado (Espanyol), Marc Bartra, Cristian Tello, Egdar González, Alex Moreno, Héctor Bellerín (tots del Betis), Carles Aleñá (Getafe), Marc Cucurella (Brighton), Gerard Deulofeu (Udinese), Oriol Romeu (Southampton), Edgar Badia i Gerard Gumbau (Elx) o l’actual jugador del Granada però pertanyent al Barça Álex Collado. La llista de 23 jugadors la completen Arnau Martínez, del Girona; Salva Ferrer (Spezia), Sergio Gómez (Anderlecht), Dani Cárdenas (Llevant), Brian Oliván (Mallorca), i Rubén Alcaraz (Cadis). Són tots futbolistes d’elit, i per tant assumiran el favoritisme contra la selecció número 64 al rànquing FIFA.

Cal tenir en compte que aquell mateix dia l’equip blaugrana té un compromís també amistós a Austràlia. Per aquest motiu, no hi haurà els altres catalans de la plantilla de Xavi Hernández: Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba i Sergi Roberto (qui a més continua lesionat).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jm a maig 20, 2022 | 11:37
    jm maig 20, 2022 | 11:37
    Seleccio catalana...mentre no estiguem fora d'espanya no n'hi ha de seleccio catalana...si de cas de TABARNIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa