MónTerrassa
Retorn agredolç al terreny de joc per a Vicky Losada
  • CA

No va ser el retorn somiat per a la futbolista del Manchester City Vicky Losada. La jugadora de Terrassa tornava a trepitjar el terreny de joc en partit oficial amb el seu equip després que una lesió al turmell la tingués allunyada durant setmanes, des del passat mes de setembre. Havia estat un cop rebut just en el moment abans de fer un xutàs que es va convertir en un gran gol contra el Leicester City en el partit que donava accés a les citizens a la semifinal de la FA Cup. I justament ha estat en aquestes semifinals que la terrassenca ha reaparegut.

Al davant, hi havia el totpoderós Chelsea -vigent subcampió d’Europa i segon a la Lliga- que s’ha acabat imposant per 0 a 3, amb gols d’Erin Cuthbert (23’), Melanie Leupolz (28’), Beth England (89’). Les londinenques no han donat opcions a un Manchester que ha vist trencat el seu domini a la Copa femenina FA. Era la setena vegada que les de Losada disputaven unes semifinals i han vist com es posava punt i final al somni de revalidar el títol aconseguit l’any passat. El Chelsea se les haurà amb l’Arsenal -actual líder de la competició regular-, que va tòrcer sense dificultats el Brighton & Hove Albion també per 3 a 0. La gran final es disputarà a l’estadi de Wembley el pròxim 5 de desembre.

La sortida al camp de Vicky Losada va ser de les poques notícies positives de la nit per al City. L’egarenca va saltar a la gespa al minut 67, en un canvi natural per la migcampista Keira Walsh. No hi havia ja massa a fer, amb un 0 a 2 en contra, però com ens té acostumats, la seva sortida va suposar una sacsajada en l’estil de joc. La segona part hi va haver més domini de les locals però cap de les poques oportunitats reals de què van disposar va ser definitiva per almenys maquillar el resultat.

CITY: Taieb, Beckie, Scott, Greenwood, Stokes, Hemp, Walsh (Losada 67′), Coombs, Weir, Shaw (Park 46′), White (C)

CHELSEA: Berger, Nouwen, Bright, Ingle, Carter, Leupolz (Spence 74′), Reiten (Fleming 74′) , Kirby (Charles 79′), Eriksson (C), Kerr (England 59′), Cuthbert

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa