Remuntada èpica de les sènior del CV Terrassa

Les sèniors del Club Voleibol Terrassa van protagonitzar diumenge passat una remuntada èpica davant del CV Igualada (2 a 3). Les terrassenques es plantaven al camp de les d’Anoia amb la necessitat de sumar els tres punts necessaris per certificar el passi a la fase d’ascens a Segona Divisió. Al final va ser possible endur-se’n dos, i deixar-ho tot en suspens, però amb clares opcions per al pròxim partit, que serà el dia 9 de gener al pavelló de La Maurina davant del Vallbona, segon classificat. Amb un sol punt dels sis possibles que queden en joc, les terrassenques assoliran el primer gran objectiu de la temporada.

El Terrassa va anar de menys a més davant l’Igualada. El partit va començar amb molt males sensacions per a les vermelles que s’omplien d’errors propis i descoordinació. Amb el primer perdut, el segon va servir per començar a reaccionar, tot i que no prou per endur-se’l. Era un 2 a 0 i, per tant, la possibilitat de sumar els 3 punts s’esfumava. Però encara se’n podien aconseguir 2, i així els ho van fer saber els tècnics terrassencs. Al tercer, les visitants van sortit amb una actitud guanyadora, tant en defensa com atac, sense deixar respirar el rival van aconseguir anotar-se’l. També el quart només va tenir un color, amb un impressionant 2 a 25 aconseguit gràcies a un treball excepcional en servei i atac, i contundent en defensa. Ja al cinquè set i desempat, el CV Terrassa va tancar el partit amb un 8 a 15.

El sènior femení del Club Voleibol Terrassa | CV Terrassa

Còmode triomf per al sènior masculí

Per la seva banda, el sènior masculí va endur-se el triomf davant del CV Cabrils B per 3 a 0. Van ser tres punts més davant del cuer del grup i aquesta victòria els classifica matemàticament com a primers de cara a la fase d’ascens. El partit va mostrar un equip local farcit de suplents i jugadors menys habituals. Tanmateix, van aconseguir imposar-se per 25 a 17 el primer set.

Malgrat el resultat favorable, l’equip tècnic va demanar als seus jugadors que apugessin el ritme i donar així una imatge més adequada al que s’espera d’ells. El segon set va caure per 25 a 10. El tercer set va iniciar-se amb un conjunt egarenc més fluix en recepció i propens a l’error en general que no obstant no va impedir que s’adjudiquessin el set per un ajustat 25-23. Amb la primera plaça de grup a la butxaca, el CV Terrassa visitarà la setmana vinent la pista dels Panteres Grogues abans d’encarar la seva setmana de descans que marcarà la fi d’aquesta primera fase.