Remuntada d’orgull d’un Jàbac Terrassa sota la pluja
Remuntada d’orgull d’un Jàbac Terrassa sota la pluja | Jàbac Terrassa

!--akiadsense-->

Remuntada d’orgull d’un Jàbac sota la pluja. Els de Terrassa van guanyar un partit molt complicat a la ciutat esportiva Sant Joan Despí per un 2-3 després d’aixecar un marcador advers de 2-0.

El conjunt local va sortir a dominar el partit davant un Jàbac ordenat que esperava amb paciència i treball a camp propi. Els blaugranes van obrir el marcador al minut 23 en una recuperació prop de l’àrea dels egarencs, Brian Peña va anotar el primer gol. Tres minuts més tard, a pilota aturada arribaria el segon, anotat per Jaume Jardí, fixant el 2-0 al marcador.

Abans d’acabar la primera part, Marc Sàmper va retallar distàncies desde el punt de penal, després d’unes mans dins l’àrea dels locals.

A la represa, el Jàbac va sortir amb una personalitat més ferma, va disputar la pilota als locals i van arribar les millors ocasions pels visitants. Al primer minut de la segona part, Raul Pérez va anotar el 2-2 després d’una jugada de rebots al àrea. Al minut 65 Raul Pérez en una magnífica acció individual va culminar la remontada anotant el 2-3 en xut creuat.

Els locals van posar tot el seu esforç en revertir el resultat, van generar varies aproximacions de perill, estavellant 2 pilotes als pals i obligant al porter Victor Pareja a lluir-se en més d’una ocasió.

Els últims minuts el Jàbac va saber gestionar el resultat i va poder ampliar el marcador després d’un chut a l’escaire de Victor Barrionuevo que va fer intervenir al porter local de forma espectacular.

El Jàbac torna a demostrar la seva fortalessa davant d’un club d’èlit, recordem que va guanyar al Girona (2-1), empatar contra el RCD Espanyol (0-0) i ara obté una victòria al camp del Barça (2-3).

Tot i així la part alta de la classificació encara està molt apretada i disputada. Damm i Jàbac segueixen en posicions d’ascens.

La propera jornada es de vital importància per el conjunt dirigit per Edu Mota, que s’enfrontarà amb el seu perseguidor immediat el Badalona C.F, que està a tres punts per sota.