MónTerrassa
Ragna Debats guanya el premi a l’Esportista terrassenc 2018
x
Nit de l’Esportista terrassenc 2018 | TAMARA MAIGUA

La fotogaleria de la Nit de l’Esportista terrassenc 2018

L’esport terrassenc ha omplert un cop més el Teatre Principal, que ha quedat petit per viure una nova edició de la Nit de l’Esportista, organitzada per l’Ajuntament i Diari de Terrassa. En un acte amenitzat per l’humorista malagueny Tomás García, que ha tret els somriures dels assistents amb monòlegs repassant alguns dels tòpics de Terrassa, Catalunya i Espanya, s’han atorgat els premis als millors esportistes, dirigents i organitzadors d’esdeveniments de Terrassa del 2018. La llista de candidats als premis Nit de l’Esportista de Terrassa 2018.

El premi a l’esportista terrassenc del 2018 se l’ha endut la corredora de muntanya Ragna Debats. “És un gran premi que reconeix l’esforç fet. Agreixo a la gent que m’ha ajudat a aconseguir els èxits esportius. L’any passat va ser espectacular, guanyant els tres campionats, el màxim que es pot aconseguir”, ha afirmat una emocionada Debats. En la categoria al millor equip de l’any, el vencedor ha estat el Club Parroquial San Cristóbal, que el curs passat va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió, on aquesta temporada tenen la permanència pràcticament assegurada. El premi al millor esportista màster de l’any ha estat per Patricia Dámaris, del Club d’Halterofília Matadepera. El guardó a l’esportista Promesa de l’any ha estat per Bernat Sanahuja, jugador de waterpolo del Club de Natació Terrassa. El premi a la millor entitat esportiva ha estat pel Club d’Handbol Terrassa.

El jurat del certamen d’enguany està format per: Òscar Pericas, Josep Cadalso Jordi Guillem, Joan Gutiérrez, Carla Campo, Sílvia Bonastre i Marta Carreras. L’acte ha arrencat amb una menció especial per part del jurat cap a l’equip de bàsquet de Prodis. En la categoria Fita a l’Esport Escolar, el guanyador ha estat l’Escola Delta. En la categoria de Suport i col·laboració econòmica al món de l’esport, el vencedor ha estat Cicles Morenito, pel seu suport a la secció de triatló del Club Natació Terrassa.

x
L’Escola Delta, premiada en la categoria Fita de l’Esport Escolar | R.R.

!--akiadsense-->

La distinció al millor entrenador de l’any ha estat per Dídac Corbacho, entrenador de l’equip masculí del Club Natació Terrassa. En la categoria al millor dirigent de l’any, el premi ha estat per Josep Flores, del Club d’Escacs de Terrassa. Degut als seus problemes físics, el guardó l’ha recollit la seva filla. En la categoria a l’Esport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual, el premi ha estat pel programa Young Athletes, de l’Escola Crespinell. En la categoria a l’Esport adaptat per a persones amb discapacitat físic, el premi ha estat per José Antonio Marí, nadador del Club Natació Terrassa.

En la categoria d’Organització d’esdeveniments esportius, el premiat ha estat el Club Egara Hockey, per l’organització de l’Exin World Cup 2018. En la categoria d’Organització d’esdeveniments solidaris o d’integració social, el vencedor ha estat l’Associació de la contra el càncer de pàncrees per la Cursa de les ciutats contra el càncer de pàncrees, que van reunir més de 1.300 inscrits en la seva primera edició. Pel que fa a la persona premiada per la Dedicació al Món de l’Esport, el vencedor ha estat per Rafa Aguilar, entrenador de waterpolo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa