Queralt Velasco guanya la III Mediterranean Coast
La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco | CN Terrassa

!--akiadsense-->

La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco va aconseguir la victòria en categoria infantil en la III Mediterranean Coast Challenge de natació en aigües obertes celebrada diumenge a Altea (Alacant) sobre una distància de 5.500 metres. Es tracta de la primera prova de la IV Copa d’Espanya d’Aigües Obertes, que va ser organitzada per Adrealine Sport Altea sota el paraigües de la Federació Espanyola de Natació. Velasco va aturar el crono en 1h21’14”, marca que li va proporcionar, a més, el quart lloc en la classificació general.

El triomf va correspondre a Mireia Gómez (CN Sabadell) amb un temps d’1h18’02”, per davant d’Ainhoa Benavente (CN Cervera), segona amb 1h18’17”, i de Zoe Connolly (CN Elche), que va acabar tercera amb un registre d’1h19’16”.