MónTerrassa
Quarta Jornada de Ciclisme Escolar del Baix Llobregat
  • CA
x
La quarta jornada del campionat escolar de ciclisme | ESCOLA DE CICLISME DEL VALLÈS

El passat diumenge el parc ciclista Baix Llobregat va ser l’escenari de la quarta jornada de Ciclisme Escolar del Baix Llobregat. L’Escola de Ciclisme Vallès va participar amb 9 integrants del club. En la categoria de més grans, l’infantil AlonsoMirases va alçar en la primera posició. En la categoriaaleví, l’Aitor va aconseguir un cinquè lloc, després dels problemes mecànics. En la categoria benjamí, és on l’Escola comptava amb més participants. JanRuedava pujar el primer lloc del pòdium, Enric Tudó va ser quart, Albert Fort sisè i setè elJeromeGimenez. En la categoria femenina, la jove Laura delPinova aconseguir, una meritòria quarta posició després de lacigudaen la primera volta. En la categoria Prebenjamí va debutar l’EricLaguiaque va firmar una bina cursa i aconseguint la tercera posició. Martí Tudó va pujar a la tercera posició final de la categoria Educació infantilmasculí.

Disputada aquesta prova es va donar per acabada el 7è Campionat Escolar de Ciclisme del Baix Llobregat. L’AlonsoMirasva aconseguir la primera posició final de la classificació. L’Aleví AitorRuedava acabar cinquè. En la categoria benjamí, l’Escola va aconseguir dos pòdiums finals, la primera posició pel JanRuedai la segona posició per Laura delPino.JeromeGiménez va acabarcinqué, l’Enric Tudó sisè i l’Albert Fort dotzè. En la categoria Prebenjamí l’EricLaguiava acabar 8 en la general. I per acabar,un altrepodi per l’Escola i aquest pel Martí Tudó que va acabar tercer en la categoria d’Educació Infantil.

Tancada aquesta temporada, l’Escola segueix treballant conjuntament amb el Consell Escolar del Vallès Occidental perquè la pròxima temporada sigui una realitat el Primer Campionat de Ciclisme Escolar a Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa