MónTerrassa
Tot a punt per la 6a edició de la Vallès Drac Race 2020
  • CA

Tot a punt per la 6a edició de la Vallès Drac Race 2020. Les inscripcions estan esgotades des de la setmana passada amb 1.400 inscrits (un 20% més que l’any passat). L’Organització demana recollir el dorsal anticipadament a Decathlon terrassa (divendres 14 i dissabte 15).

Com a novetat destacar que s’han esgotat també els 200 dorsals disponibles per la nova cursa de 5 km, i que aquest any el circuit de 48 km. ha entrat a formar part de la 1ª Copa Vallesana de Trail, en concret és la 3ª prova del circuit. Hi ha hagut un increment significatiu de la participació femenina, situant-se al voltant del 35% del total d’inscripcions i es destaca el caire popular i familiar de la prova. En aquest sentit, hi haurà la presència i el ball del Drac de Terrassa i dels Dracs Petits de Viladecavalls. També sessions de ioga per a tothom, així com una fideuà popular gratuïta per a tots els inscrits.

La VDR no seria possible sense els més de 120 voluntaris del CET que donen suport a la causa, que un any més es solidaritza amb la fundació Fupar per encarregar-li diferents articles promocionals de l’esdeveniment, a banda del subministrament o estampació de més de 1.500 prendes esportives. Un 85% dels participants són de Terrassa i demarcació de Barcelona, comptant amb inscrits d’altres llocs de l’estat que un any més s’han fixat el repte d’alguna de les 2 curses llargues. La cursa amb més demanda segueix sent la Half 24 km. que fa de Mura a Terrassa i recorre indrets amb vistes magnífiques del Parc Natural.

– la Vallès Drac Race ha passat a ser aquest any l’esdeveniment sense ànim de lucre de trailrunning individual amb més participants de Catalunya

– es realitzarà durant el diumenge el concurs infantil de dubuix: “Dibuixa el drac” on s’obsequiarà als mes petits en un espai preparat per a ells.

– es faran sessions de ioga – estiraments dirigida als corredors.

– s’ha llogat 6 busos per desplaçar els participants de la distancia de 24 km a Mura, un 80% dels inscrits a aquesta distancia

– destacar l’aposta del CETerrassa pel reciclatge i medi ambient. El material dels avituallaments es de cartró (plats i gots) i la brossa generada pels participants es separa segons tipus de residu.

-Hi ha 5 ajuntaments implicats en la cursa del drac.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa