MónTerrassa
Premiades les millors fotografies de la #vallesdracrace2021
  • CA
Marta Piñol Labarias (@mrta_p)
Marta Piñol Labarias (@mrta_p) | Marta Piñol Labarias (@mrta_p)

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme i el Centre Excursionista de Terrassa, han donat a conèixer les fotografies guanyadores de la setena edició del Concurs d’Instagram #vallesdracrace2021. Es tracta d’un concurs fotogràfic vinculat a la Vallès Drac Race, una cursa de muntanya que transcorre pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i que enguany, degut a la situació sanitària, s’ha organitzat com una cursa no competitiva, amb inscripció gratuïta i que es podia córrer lliurement entre els dies 1 i 28 de febrer.

El termini per presentar les fotografies a concurs es va tancar el passat 7 de març amb un balanç de 150 fotografies publicades. Per participar només era necessari seguir els perfils d’Instagram de @vallesdracrace, @terrassaturisme, i @ceterrassa, i etiquetar les fotografies amb el hashtag #vallesdracrace2021.

Finalment, els guanyadors del concurs fotogràfic han estat: Marta Piñol Labarias (@mrta_p), de Molins de Rei, David Velasco Díaz (@txus_run) de Terrassa i Patricia Hernández Garcia (@patrih8) de Terrassa. Tot i això, la situació sanitària derivada de la Covid-19 ha impedit que enguany es pugui celebrar el tradicional acte d’entrega de premis.

David Velasco Díaz (@txus_run)
David Velasco Díaz (@txus_run) | David Velasco Díaz (@txus_run)

!--akiadsense-->

Patricia Hernández Garcia (@patrih8)
Patricia Hernández Garcia (@patrih8) | Patricia Hernández Garcia (@patrih8)

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa