El Polo priva l’Egara als penals de la ‘final four’ de l’EHL
x
El Polo ha privat l’Egara de la ‘final four’ de l’EHL | RC POLO

Ho ha tingut a tocar, però no ha pogut ser. L’Egara s’ha quedat a les portes de la desitjada ‘final four’ després d’un partit vibrant de quarts de final de l’EHL on han caigut als penals després de sotmetre tot un Polo que ha arribat a anar perdent 3-1. Els barcelonins han acabat igualant el partit en dos minuts i han tombat l’Egara (3-3 i 0-3 als penals ‘shoot-out’) després d’una tanda de penals on els barcelonins no han fallat i els egarencs, a diferència del que els va passar contra el Saint Germain HC, no han tingut ni encert defensiu ni ofensiu. El bitllet a la ‘final four’ se’l queda un Polo que buscarà un lloc a la gran final aquest diumenge (15.15h) contra el vencedor del AH&BC Amsterdam – Rot Weiss Köln.

Dos dies després de superar el Saint Germain HC als penals, l’Egara tenia una gran ocasió per fer història tombant a l’altre conjunt català classificat pel KO16. A Eindhoven, els egarencs han començat amb bon peu, ja que Josep Romeu només ha tardat cinc minuts en obrir la llauna de penal. L’Egara ha resistit bé i just després del descans ha doblat l’avantatge (2-0) gràcies a Lluís Mercadé, que ha rematat de forma espectacular una pilota aèria dins de l’àrea. Contra les cordes, el Polo ha aprofitat que l’Egara jugava uns minuts amb un home menys i no ha tardat en escurçar distàncies. David Alegre ha tornat la vida als barcelonins desviant una centrada des de dins de l’àrea.

Alegre ha firmat el 2-1, però les coses se li han tornat a complicar al Polo quan novament Mercadé ha tornat a allunyar la distància a dos gols (3-1). Poc abans de l’hora de partit, però, el Polo ha tirat de qualitat individual i ha trobat dos gols per empatar a l’inici de l’últim quart: primer en un penal de Roc Oliva i després amb xut des del límit de l’àrea de David Alegre que ha hagut de ser revisat pel ‘Video umpire’. Així, el Polo ha tornat a igualar el partit (3-3). Dos gols en dos minuts que han donat ales al Polo, que ha arribat més animat a la decisiva tanda de penals. No era un escenari nou per l’Egara, que en l’anterior ronda ja s’havia desfet del Saint-Germain HC gràcies a quatre aturades de Quico Cortès. Aquest cop, però, el brillant porter ratllat no ha estat tant encertat. El Polo ha marcat en els seus tres primers intents i l’Egara els ha fallat tots tres. Els barcelonins, l’únic conjunt català classificat per la ‘final four’.